x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei

SPORT/Stirile zilei

16 Ian 2005   •   00:00

17 IANUARIE 2005

Romeo Dunca a incheiat raliul pe locul 79

Pilotul Romeo Dunca, singurul participant roman la sectiunea motociclism la raliul-raid Dakar 2005, a incheiat competitia cu bine, pe locul 79, dupa 16 runde disputate. In etapa a 15-a, penultima a cursei, Dunca a ocupat locul 95, dupa ce a parcurs distanta de 569 km, dintre localitatile Tambacounda si Dakar, in 4 ore, 7 minute si 49 de secunde. Editia din acest an a fost castigata pe toate liniile de francezi, Cyril Despres la sectiunea motociclism si cuplul format din Stephane Peterhansel si Jean-Paul Cottret la sectiunea automobilism.

Spania - Craioveanu a facut show

Fostul international roman, Gica Craioveanu, continua seria meciurilor excelente in tricoul echipei spaniole Getafe. Sambata, in cadrul etapei a 19-a din Primera Division, Craioveanu a fost cel mai bun jucator al gruparii madrilene, la remiza de pe teren propriu, 1-1, cu concitadina Atletico Madrid. De precizat faptul ca Getafe a evoluat mai mult de 60 de minute in inferioritate numerica.

Dezintoxicare - Maradona se va trata in Elvetia

Aflat in aceste zile intr-o vacanta in Grecia, fostul international argentinian, Diego Armando Maradona, a primit acceptul medicului sau personal, Alfredo Cahe, de a-si continua tratamentul de dezintoxicare la o clinica privata din Elvetia, dupa ce, pana acum, s-a tratat in tara sa natala si in Cuba. Altfel, "El Pibe D’Oro", care s-a intalnit in Grecia cu brazilianul Rivaldo, mijlocasul lui Olympiakos Pireu, a fost criticat de presa elena, dupa ce a cerut suma de 60.000 de euro pentru a aparea la o emisiune televizata.

Franta - Keseru l-a invins pe Bölöni

In cadrul etapei a 21-a din campionatul Frantei, FC Nantes a reusit sa invinga cu scorul de 2-0 pe Rennes, echipa pregatita de Ladislau Bölöni. Scorul a fost deschis de Keseru in minutul 29, romanul fiind la prima sa reusita in campionat. Celalalt fotbalist roman de la Nantes, Florin Bratu, a fost folosit in ultimele 15 minute.

Apulum - Lot de 35 de jucatori

In vederea stagiului de la Poiana Brasov, din perioada 20-29 ianuarie, antrenorul echipei Apulum Alba Iulia, Alexandru Pelici, are la dispozitie un lot de 35 de jucatori, care cuprinde multe nume noi. Dupa plecarea lui Bumb, un alt jucator al ardelenilor, Iurisniti, a primit o oferta de la echipa germana din prima liga, München 1860. "Le-am trmis un fax cu un CV si suma de transfer, care este de 200.000 de dolari. Asteptam raspuns pana la sfarsitul lunii", a declarat presedintele Viorel Malusel. Atacantul Giuchici e dorit de FC Brasov si de o echipa din strainatate. (Lucian Dobrater)
×
Subiecte în articol: sport