x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei

SPORT/Stirile zilei

13 Ian 2005   •   00:00

14 IANUARIE 2005

Cu Olanda jucam in "Giulesti"

Desi exista varianta unei posibile reveniri pe arena din Ghencea, meciul Romania - Olanda, programat pe 26 martie, in preliminariile CM 2006, va avea loc, cu siguranta, pe stadionul "Giulesti". Selectionerul Victor Piturca (foto) a acceptat decizia jucatorilor, extrem de multumiti de gazonul de langa Podul Grant, acolo unde anul trecut a fost obtinut si spectaculosul 5-1 in meciul amical contra Germaniei. Este foarte posibil ca "Giulestiul" sa devina noua gazda a tricolorilor. "Tineretul" va juca o zi mai devreme, la Urziceni. (Mihai Igirosanu)

Gloria Bistrita - Salagean, transferat

Atacantul Adrian Salagean, achizitionat in aceasta saptamana de Gloria Bistrita de la divizionara B Olimpia Satu-Mare, spera sa se faca remarcat prin evolutiile sale. "Am primit asigurari ca voi putea evolua aici. Nu stiu de ce a esuat transferul meu la Rapid, dar e bine ca voi putea juca in Divizia A", a declarat Salagean.

Handbal - Victorie cu Estonia

Echipa nationala de handbal masculin a Romaniei a invins, miercuri seara, la Oradea, cu scorul de 30-22 (16-12), selectionata similara a Estoniei, intr-un meci din grupa a III-a de calificare la CE din Elvetia. Pentru tricolori au inscris Ghionea (10), Dimache (6), Jurca (4), Paraianu (3), Petrea (3), Bibirig (2), Purcarea, Iacob (cate unul), iar cel mai bun marcator al Estoniei a fost Glinkin, cu patru reusite. Selectionerul Romaniei, Lucian Rasnita, a folosit urmatoarea formula de start: Stanescu, Ghionea, Iacob, Dimache, Paraianu, Petrea, Mihaila.

Stranieri - Trei puncte pentru Bölöni

Formatia antrenata de Ladislau Bölöni, Rennes, a invins joi seara pe Auxerre cu 1-0, in cadrul celei de-a XX-a etape a campionatului Frantei. La FC Nantes, Claudiu Keseru a fost introdus la pauza in remiza alba din deplasare cu Bastia. In Italia, Paul Codrea a fost integralist in partida pe care AC Torino a castigat-o, in deplasare, cu scorul de 2-1, in fata Sampdoriei.

Tenis - Infrangere pentru Andrei Pavel

Tenismanul roman Andrei Pavel, cap de serie numarul 4 in turneul de la Sydney, a ratat ieri calificarea in semifinalele respectivei competitii, dotate cu premii in valoare totala de 419.000 de dolari. Pavel a fost invins in sferturile de finala, cu scorul de 6-2, 6-7 (5/7), 4-6, de cehul Ivo Minar, jucator venit din calificari. De asemenea, Pavel a fost desemnat cap de serie numarul 17 in cadrul Australian Open, unde cele mai bune performante ale sale au fost optimile, in 1999 si 2004.
×
Subiecte în articol: sport