x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei

SPORT/Stirile zilei

12 Ian 2005   •   00:00

13 IANUARIE 2005

Lucian Bute vrea gala de box la Galati

Pugilistul galatean Lucian Bute a anuntat ca va organiza impreuna cu reprezentantii clubului canadian Interbox, club la care activeaza, o gala de box in municipiul de la malurile Dunarii. El va organiza aceasta gala pentru a lupta in fata propriilor suporteri. Show-ul va avea loc in aprilie, Bute inspirandu-se dupa modelul galei facute la Ploiesti de Leonard Doroftei. "Cea mai mare dorinta a mea e sa devin campion mondial in urmatorii doi ani", a spus Bute, care va lupta, pe 19 februarie, pentru centura de campion nord-american. (Erik Hoosz)

"Poli" Iasi - Un sarb in probe sub Copou

Ieri s-a reunit si "Poli" Iasi, antrenorul Ionut Popa avandu-i la dispozitie pe toti jucatorii din lot, cu exceptia lui Tinel Petre, care a fost invoit pentru a-si schimba pasaportul pentru turneul de la Norcia, unde moldovenii vor participa in perioada 6-18 februarie. La antrenament a luat parte si mijlocasul la inchidere sarb Goran Cvetkovici (23 de ani), care este liber de contract. "Am venit la «Poli» sa semnez un contract si sa joc cat mai bine la aceasta echipa", a declarat viitorul jucator al lui "Poli".

Benfica Lisabona - Fostul presedinte a fost condamnat

Fostul presedinte al Benficai Lisabona, Joao Vale e Azevedo, acuzat de fals in acte intr-o afacere cu vanzare de terenuri ale echipei, a fost condamnat marti la un an si jumatate de inchisoare. Avocatul sau a declarat ca fostul presedinte va face apel la aceasta decizie, el ispasind deja trei ani si jumatate dintr-o condamnare anterioara, pentru deturnarea a 1,3 milioane de euro din valoarea transferului portarului rus Ovcinnikov.

FCM Bacau - Narcis Raducan refuza Craiova

Transferul lui Narcis Raducan la Universitatea Craiova a cazut. "Au existat, intr-adevar, discutii, dar nu s-a ajuns nicaieri. Am tot asteptat sa ma contacteze si sa vina cu o oferta concreta, dar asta nu s-a intamplat, asa ca transferul meu a cazut", a declarat Raducan. Mijlocasul bacauan a tinut sa dezminta zvonurile conform carora ar fi semnat un contract cu echipa din Banie. "Lucrurile s-au dus putin cam departe. M-a deranjat mult ca s-a zis ca am semnat. As fi facut acest lucru in cazul unei oferte foarte avantajoase pentru mine", a declarat jucatorul.

Sportul - S-au apucat de treaba

Antrenorul Dan Petrescu a declarat ca pe finalul turului de campionat, echipa sa a aruncat cu punctele pe fereastra, aluzie la evolutii din ultimele etape ale campionatului. "Bursucu" spera ca Sportul sa fie revelatia in retur, fapt ce le-ar permite evitarea retrogradarii. "Vom lupta sa ramanem in Divizia A. Va fi greu, dar noi singuri ne-am facut viata grea", a spus Petrescu.
×
Subiecte în articol: sport