x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei

SPORT/Stirile zilei

11 Ian 2005   •   00:00

12 IANUARIE 2005

Traian Tomescu, internat in spital

Membru in Comisia de Apel a FRF, Traian Tomescu a fost internat luni seara in spital, ca urmare a unui blocaj renal. Din fericire, acest lucru nu a avut urmari grave, asa ca venerabilul magistrat se va putea intoarce acasa saptamana viitoare. Cum lucrurile s-au rezolvat numai pe baza tratamentului medicamentos, n-a mai fost nevoie de o interventie chirurgicala. "Totul este in regula, n-a fost ceva grav, dar trebuie sa fii atent cu asemenea situatii. Daca nu, pot aparea complicatii cand nu te astepti", a spus un membru al familiei. (Dragos Stoica)

Cupa UEFA - Valencia e echipa anului

Steaua este considerata favorita la calificarea in optimile Cupei UEFA, intr-un sondaj realizat pe site-ul oficial al Valenciei, adversara sa din saisprezecimile competitiei. Din cele 11.112 de persoane care votasera pana ieri, 5.042 considerau ca Steaua are prima sansa de calificare, iar 4.923 apreciau ca echipa spaniola este favorita. Numai 1.147 de participanti la sondaj nu au vazut o castigatoare certa inaintea dublei manse. Valencia a fost desemnata ieri cea mai buna echipa a anului 2004, pe baza unui clasament realizat de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului. In aceeasi ierarhie, Steaua ocupa locul 107, iar Dinamo pozitia 135.

Galatasaray - Sfaturi pentru Hagi

Cotidianul Aksam il sfatuieste pe Gheorghe Hagi sa renunte la Ovidiu Petre, dupa meciul pierdut, 5-6 la penalty-uri, in fata rusilor de la Spartak Moscova, in cadrul turneului Efes Cup. Dupa cele 90 de minute de joc, scorul a fost egal, 1-1. "Renunta la Petre, Hagi!" este titlul unui editorial din ziarul turc, in care se mentioneaza ca fotbalistul roman ar trebui sa-si faca bagajele cat mai repede. "Petre a venit la Galatasaray impreuna cu Bratu, contra sumei de 5 milioane de dolari. Stim cu totii cine i-a adus: Popescu. Luni seara, Petre i-a dat unui jucator advers o pasa minunata de gol si acesta a inscris! Hagi, acest Petre nu va face treaba la Galatasaray! Renunta cat mai repede la el!", noteaza Aksam.

Dinamo Kiev - Antrenamente la 30 de grade

Dinamo Kiev, echipa romanilor Florin Cernat, Tiberiu Ghioane si Cristian Irimia, se afla intr-un stagiu de pregatire in Emiratele Arabe Unite, unde temperatura la ora pranzului depaseste 30 de grade Celsius. "Nu suntem obisnuiti cu astfel de temperaturi, dar acest lucru nu ne impiedica sa ne antrenam. Pentru a nu avea probleme din cauza caldurii, de acum inainte ne vom pregati dimineata devreme", a spus antrenorul Jozef Szabo. Site-ul oficial al gruparii ucrainene a scris ca fostul dinamovist Cristi Irimia s-a antrenat la intensitate maxima, alaturi de ceilalti componenti ai lotului.
×
Subiecte în articol: sport