x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei

SPORT/Stirile zilei

09 Ian 2005   •   00:00

10 ianuarie 2005

Braileanul Cristian Dicu pleaca in Kazahstan

Dacia Unirea Braila s-a despartit de "capitanul" Cristian Dicu. Mijlocasul in varsta de 31 de ani, care a mai jucat si la Farul Constanta, a dat probe la campioana Kazahstanului, Kairat Almaty. Tehnicianul Alexei Petrushin, fost jucator si antrenor la Dinamo Moscova, s-a declarat multumit de roman, comparandu-l pe acesta cu portughezul Deco. Cristian Dicu va semna zilele acestea un contract cu gruparea din Kazahstan, urmand sa primeasca un salariu anual de 30.000 de dolari. La Braila, el castiga doar 6.000 de dolari. (Sorin Anghel)

Cupa Frantei - Keseru a inscris pentru Nantes

Claudiu Keseru a marcat un gol pentru FC Nantes, in partida castigata cu 3-0, sambata, in fata formatiei de amatori Couron, in 32-imile Cupei Frantei. Keseru a fost intrat in minutul 80 si a inscris cel de-al treilea gol al "canarilor" in ultimele secunde de joc. Alaturi de Nantes s-a calificat in 16-imi si formatia lui Ladislau Bölöni, Rennes, care a invins cu 1-0, dupa prelungiri, pe Brest (D2). Una dintre favorite, Marseille, a parasit competitia dupa ce a pierdut, 2-3, in fata unei echipe din liga secunda, Angers.

Cupa Angliei - Incurcati de niste amatori

Managerul Alex Ferguson si-a cerut scuze fanilor din intreaga lume, dupa ce Manchester United a remizat sambata, 0-0, cu Exeter City, in turul trei al Cupei Angliei. Potrivit regulilor FA, pentru ca rezultatul a fost egal, partida se va rejuca pe stadionul lui Exeter City, formatie care joaca in "Conference", a cincea liga engleza.

Spania - Valencia, ajutata de arbitri

Valencia, adversara Stelei in 16-imile Cupei UEFA, a castigat cu 2-1 derby-ul local cu Levante, din etapa a 18-a. Golurile echipei antrenate de Claudio Ranieri au fost marcate de Baraja (’55) si Mista (’60), in timp ce pentru Levante a inscris Congo (’73). Desi a invins, Valencia nu a avut deloc un meci usor pe "Mestalla". "Liliecii" au beneficiat insa de ajutorul arbitrului, care a validat golul lui Mista, cu toate ca mingea nu depasise complet linia portii.

Germania - Reghecampf vrea la Nationala

Laurentiu Reghecampf, noua achizitie a Alemanniei Aachen, spera ca evolutiile sale din Cupa UEFA si din campionat sa-l aduca in atentia lui Victor Piturca. "Alemannia Aachen este o echipa buna, evolueaza in Cupa UEFA si are mari sanse sa promoveze in Bundesliga. Daca lucrurile vor merge bine, voi avea sanse sa revin la echipa nationala. Ar fi foarte important pentru mine", a declarat Reghecampf pentru cotidianul Lausitzer Rundschau. Romanul a semnat, vineri, un contract pe patru ani si jumatate cu Aachen, echipa care se afla pe locul 4 in liga a doua germana.
×
Subiecte în articol: sport