x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei

SPORT/Stirile zilei

06 Ian 2005   •   00:00

07 IANUARIE 2005

Romeo Dunca rezista in raliul Paris-Dakar

Dupa 6 etape desfasurate in cadrul celei de-a 27-a editii a raliului Paris-Dakar, singurul pilot roman participant, timisoreanul Romeo Dunca, ocupa pozitia 129 in clasamentul interimar, la sectiunea motociclism. In etapa a 5-a, desfasurata pe traseul Agadar - Smara, Dunca s-a clasat pe locul 135, iar in etapa a 6-a, desfasurata intre localitatile Smara si Zouerat, a terminat pe pozitia 131. Dupa 6 etape, liderul clasamentului general este francezul Cyril Despres, urmat de spaniolul Marc Coma si de italianul Fabrizio Meoni. (Daniel Stan)

Polo - Doua victorii "tricolore"

Echipa de polo a Romaniei a obtinut doua victorii in cadrul Grupei A a turneului de calificare pentru Campionatul Mondial, ce se desfasoara in Italia. Marti, "tricolorii" au invins cu 10-5 formatia Sloveniei, iar miercuri s-au impus cu 11-5 in fata Belarusului. Ieri, Romania a intalnit Croatia. La turneu participa 8 echipe, repartizate in doua grupe, din care primele trei clasate in clasamentul final se vor califica la CM de la Montreal, care se va desfasura in perioada 17-31 iulie.

FC Brasov - "Gabello" vrea straini

Ganezul Ibrahim Dossey a lipsit ieri de la reunirea lotului, portarul fiind asteptat sa soseasca in Romania la sfarsitul acestei saptamani. Un alt absent a fost Giuchici, care s-ar putea transfera la Apulum. Printre noutatile lui Gabi Stan se numara Petroesc, ultima oara la FC Arges si Sala, venit de la Precizia Sacele. Tehnicianul a anuntat ca vor fi testati 10 jucatori din Portugalia si din spatiul ex-iugoslav. "Am vrut sa-l luam pe Samu, de la Academica Coimbra, dar a fost blocat de FC Porto, fiindca e jucatorul lor", a spus "Gabello". (Ovidiu Nedelcu)

Romania-Moldova - La Tiraspol sau la Chisinau?

Presedintele Federatiei moldovene de fotbal, Nicolae Cebotari, a declarat pentru agentia Basa Press ca locul de desfasurare al meciului amical cu Romania nu a fost stabilit. "Jocul ar putea fi gazduit si de noi. Problema este ca stadionul Republican din Chisinau nu corespunde exigentelor", a precizat Cebotari. Omologul sau, Mircea Sandu, anuntase ca partida va avea loc in Romania. Desi presedintele FRF dezvaluise ca 50% din incasarile intalnirii vor fi donate sinistratilor din Asia, liderul forului moldovean a declarat ca nu stie nimic.

Cupa Davis - Cu Belarus jucam la Brasov

Reprezentanta Federatiei Internationale de Tenis, Justine Albert a inspectat ieri Sala Sporturilor "Dumitru Popescu Colibasi" din Brasov, dandu-si acordul ca stabilimentul sa gazduiasca, intre 4 si 6 martie, meciul de Cupa Davis dintre Romania si Belarus. "Aceasta sala nu e destinata tenisului, dar am primit asigurari de la oficialii romani ca totul va fi in regula", a declarat Albert. Capacitatea tribunelor trebuie sa fie de 4.000 de locuri, iar inaltimea salii de cel putin 11 metri. Nici una dintre aceste conditii nu e indeplinita. Sala are o capacitate de 2.000 de locuri si o inaltime de 10 metri.
×
Subiecte în articol: sport