x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei

SPORT/Stirile zilei

05 Ian 2005   •   00:00

05 IANUARIE 2005

Gigi Becali l-ar vrea pe Ovidiu Petre

Gigi Becali studiaza posibilitatea de a-l transfera pe Ovidiu Petre de la Galatasaray, in cazul in care gruparea turca l-ar achizitiona pe Plesan. "Ma gandeam la o combinatie cu Galata. Daca-l iau ei pe Plesan, sa-l luam noi pe Ovidiu Petre", a spus patronul Stelei. El crede ca daca impresarul Florin Iacob este om de onoare, atacantul senegalez Mansour de la Poli AEK Timisoara va ajunge la Steaua. Despre Claudiu Raducanu, Becali spune ca acesta este binevenit in Ghencea oricand, insa in acest moment nu se pune problema revenirii sale.

CM Hochei juniori - Victorie in prima zi pentru tricolori

Echipa reprezentativa de hochei a Romaniei a debutat cu o victorie in cadrul Grupei A a Diviziei a II-a a Campionatului Mondial de juniori, care se desfasoara pe patinoarul "Mihai Flamaropol" din Bucuresti. Tinerii "tricolori", pregatiti de antrenorul Tamas Gyorgypal, au dispus de Serbia-Muntenegru, scor 6-3 (0-1, 3-1, 3-1). Din grupa mai fac parte Lituania, China, Olanda si Japonia. Aseara, Romania a intalnit Lituania.

Handbal masculin - Debutam azi in calificarile CE

Echipa nationala de handbal masculin a Romaniei va debuta astazi in grupa de calificare a Campionatului European ce se va desfasura in perioada 26 ianuarie - 5 februarie 2006 in Elvetia. Elevii antrenorilor Petre Ivanescu si Lucian Rasnita vor evolua la Zaporoje in compania Ucrainei, de la ora 17:00, returul urmand a avea loc duminica, la Oradea. Din grupa noastra mai fac parte Estonia si Luxemburg, primele doua calificandu-se in play-off.

Rejucare - Real si Sociedad joaca 6 minute

Noul antrenor al echipei Real Madrid, Wanderley Luxemburgo, va debuta azi pe banca Realului, in rejucarea celor 6 minute din partida cu Real Sociedad. Meciul, desfasurat in cadrul etapei a 15-a, a fost intrerupt in minutul 88, din cauza unei amenintari cu bomba, la scorul de 1-1, dupa ce se aratasera 4 minute de prelungire. In ciuda timpului scurt de joc, casele de pariuri au inclus meciul in program. Pentru un succes al madrilenilor, cota este de 3,55, un egal are 1,20, iar victoria Sociedadului are cota de 10,30.

Stranieri - Continua bataia pe Cristi Chivu

AC Milan nu a renuntat la varianta achizitionarii lui Cristi Chivu, jucator de care mai sunt interesate Juventus si Real Madrid. Potrivit cotidianului Corriere dello Sport, Samuel Kuffour de la Bayern München si fundasul roman al Romei reprezinta primele doua solutii ale oficialilor "rossoneri" pentru inlocuirea lui Paolo Maldini. Informatiile sunt confirmate si pe site-ul oficial al lui AC Milan.
×
Subiecte în articol: sport