x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei

SPORT/Stirile zilei

02 Ian 2005   •   00:00

03 IANUARIE 2005

Florin Bratu, printre deceptiile Frantei

Atacantul Florin Bratu a fost nominalizat printre jucatorii care au avut evolutii deceptionante in prima parte a sezonului 2004/2005 al campionatului Frantei. "Sud-americanii Viveros si Caceres sunt departe de a-i face uitati pe Armand si Yepes in inimile suporterilor si sunt una dintre cele mai mari deziluzii ale turului, la fel ca atacantul roman Bratu, care este departe de eficacitatea compatriotului sau, Viorel Moldovan", scrie site-football365.fr. Bratu a evoluat la FC Nantes in zece meciuri, dintre care in sapte ca titular, si a inscris doua goluri.

Raliul Paris-Dakar - Un roman in desert

Tara noastra are un reprezentant la celebrul raliu Paris-Dakar, care a debutat in ultima zi a anului trecut. Este vorba de timisoreanul Romeo Dunca, acesta urmand a concura la moto, alaturi de fratii FranIois si Eti"ne Vulliet, din Franta. La aceasta editie s-a inscris un numar record de participanti: 698, dintre care 232 la moto, 166 la automobile si 70 la camioane. Obiectivul romanului Romeo Dunca este sa ajunga la finish. Competitia, care va cuprinde 16 etape, a inceput la Barcelona si va mai trece, exceptand Spania, prin Maroc, Mauritania, Mali si Senegal, traseele din desert fiind principala atractie.

ATP - Donatie de 25.000 de dolari

ATP, organismul care conduce tenisul profesionist masculin, a anuntat ca doneaza suma de 25.000 de dolari victimelor cutremurului si valurilor seismice din Asia, in timp ce tenismenii Roger Federer, Andy Roddick si Lleyton Hewitt isi vor scoate rachetele la licitatie. ATP, in colaborare cu organizatorii turneului de la Chennai, din India, a transmis donatia serviciului de urgenta al UNICEF din regiunea Tamil Nadu, din sudul Indiei. Ocupantii primelor trei locuri in clasamentul ATP, elvetianul Federer, americanul Roddick si australianul Hewitt isi vor scoate rachetele la licitatie pe Internet, pe site-ul www.atptennis.com, banii obtinuti urmand a fi donati UNICEF.

Schi - Ahonen s-a impus la Garmisch

Etapa a doua a Turneului Celor 4 Trambuline, desfasurata la Garmisch-Partenkirchen, in Austria, a fost castigata de finlandezul Janne Ahonen, cu o saritura care a masurat 124,5 metri. Pe locurile urmatoare s-au clasat norvegianul Roar Ljoekelsoey si austriacul Martin Hoellwarth. In clasamentul general conduce tot Ahonen, cu 980 de puncte, urmat de slovacul Janda Jakub, cu 517 puncte, si de norvegianul Roar Ljoekelsoey, cu 495 de puncte.
×
Subiecte în articol: sport