x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei

SPORT/Stirile zilei

21 Dec 2004   •   00:00

22 DECEMBRIE 2004

Si Juventus il vrea pe Cristi Chivu

Dupa Milan si Inter, internationalul roman Cristi Chivu e dorit si de Juventus. Presedintele Romei, Franco Sensi, s-a aratat dispus sa trateze cedarea jucatorului, avand in vedere problemele financiare cu care se confrunta clubul. Antrenorul torinezilor, Fabio Capello, considera ca romanul reprezinta cea mai potrivita solutie pentru intarirea defensivei in sezonul viitor. El poate juca atat in centrul apararii, cat si pe partea stanga, si are doar 24 de ani, aspect important, tinand cont de faptul ca Thuram si Cannavaro au sarit deja de 30.

Cursuri - Oana Ban, viitoare soferita

Fosta gimnasta Oana Ban a inceput cursurile scolii de soferi. "Sper sa termin cu bine cursurile, dar mai ales sa conduc cat mai bine, pentru ca vreau sa imi cumpar masina, probabil una de clasa mica", a declarat Ban, care masoara 1,42 metri. Retrasa din activitatea competitionala dupa JO de la Atena, Oana Ban este prima gimnasta romanca ce a semnat un contract de reprezentare a imaginii cu o firma profesionista, Atlantis Service Corporation. Societatea americana va reprezenta imaginea gimnastei pana la JO de la Beijing, o intelegere identica urmand a fi semnata, zilele urmatoare, si cu Silvia Stroescu.

"U" Craiova - Se vor pregati la Predeal

Conducerea clubului a hotarat ca stagiul de pregatire programat in aceasta iarna la Baile Govora sa fie anulat, alegandu-se ca noua locatie pentru efectuarea antrenamentelor statiunea Predeal. Decizia a fost luata dupa ce Pavel Badea si secundul George Bita au inspectat locul de cantonament din Baile Govora, cei doi tehnicieni fiind nemultumiti de conditiile oferite.

DJS Cluj - Cioncan este nemultumita

Atleta Maria Cioncan s-a aratat nemultumita de faptul ca DJS Cluj i-a acordat o recompensa financiara mai mica decat gimnastei Oana Ban, desi ambele au fost desemnate cele mai bune sportive ale anului 2004. Ban, campioana olimpica in concursul pe echipe la Atena, va primi 100 de milioane de lei, in timp ce Cioncan, medaliata cu bronz la JO, va lua doar 70 de milioane.

"U" Craiova - Mihaita Plesan, la Galatasaray

Internationalul oltean Mihaita Plesan urmeaza sa fie imprumutat din aceasta iarna la Galatasaray Istanbul. Initial pentru sase luni, contra sumei de 150.000 de dolari, intelegerea dintre Universitatea Craiova si formatia de pe malul Bosforului se va definitiva din vara, cand turcii vor vira in contul lui Dinel Staicu suma de 1,5 milioane de dolari. Plesan a fost cerut in mod expres de Gica Hagi, craioveanul fiind vizat pentru a-l suplini pe Ovidiu Petre, fotbalist de care baskanii lui "Cim-Bom-Bom" vor sa se desparta. "Nu va pot spune acum care este echipa, dar va asigur ca este vorba de o formatie foarte iubita in Romania", a zis impresarul Gica Popescu. (Mario Morcov)
×
Subiecte în articol: sport