x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei

SPORT/Stirile zilei

16 Dec 2004   •   00:00

17 DECEMBRIE 2004

"Sportivi de aur ai Romaniei"

Romfilatelia a lansat emisiunea filatelica "Sportivi de aur ai Romaniei", constand in trei timbre cu imaginea Iolandei Balas, Elisabetei Lipa si a lui Ivan Patzaichin. "Am mai vazut asa ceva la Muzeul Olimpic de la Lausanne. Este o mandrie pentru mine sa apar pe un timbru care va circula in lumea intreaga", a spus presedintele Federatiei Romane de Atletism, Iolanda Balas. Alte personalitati sportive a caror imagine a aparut pe timbre sunt: Nadia Comaneci, Gabriela Szabo, Gheorghe Hagi si Ilie Nastase.

Volei - Deltacons a iesit din Top Teams

Formatia de volei masculin Deltacons Tulcea a fost eliminata din Top Teams Cup, dupa ce a pierdut ultimul meci din grupa D a fazei principale a competitiei. Deltacons a fost invinsa, in deplasare, scor 0-3, de echipa turca Ziraat Bankasi si s-a clasat pe ultimul loc in grupa D. Eliminata inca de etapa trecuta, Petrom Ploiesti a pierdut si ultimul meci din grupa C, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, in fata celor de la Ortec Rotterdam.

Besiktas - Platesc datoriile catre Giunti

Conducerea lui Besiktas a acceptat sa ii plateasca fostului sau jucator, Federico Giunti, suma de 150.000 de dolari, dupa ce acesta amenintase ca va face apel la FIFA daca nu i se vor achita datoriile fata de el. La finalul sezonului trecut, cand a renuntat la Giunti, clubul din Istanbul mai avea sa ii plateasca italianului suma de 275.000 de dolari, pe care nu a achitat-o, sustinand ca l-a amendat pe mijlocas pentru ratarea titlului.

Handbal - Buligan, secundul echipei Spaniei

Fostul handbalist roman Alexandru Buligan a fost numit in functia de antrenor secund al reprezentativei masculine de handbal a Spaniei. "Buligan are multa experienta si cunoaste foarte bine handbalul spaniol. Cred ca poate face treaba buna la selectionata", a declarat antrenorul nationalei de handbal a Spaniei, Juan Carlos Pastor. Buligan, 44 de ani, se va ocupa de pregatirea portarilor si va lucra alaturi de Pastor pana dupa terminarea Campionatului Mondial din ianuarie 2005.

Transfer - Mara vizeaza "nationala"

Mijlocasul Bogdan Mara a declarat ca a decis sa se transfere in campionatul Spaniei, deoarece doreste sa revina in echipa nationala a Romaniei. "Noul selectioner ma cunoaste. Am mai colaborat cu el. Cea mai buna modalitate de a reveni in nationala Romaniei este sa joc in Spania", a declarat Mara, care a semnat un contract cu Polideportivo Ejido, din liga secunda spaniola. Mara a venit de la Tianjin Teda si va fi prezentat oficial dupa ce ii va sosi cartea verde de la chinezi.
×
Subiecte în articol: sport