x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei

SPORT/Stirile zilei

15 Dec 2004   •   00:00

16 DECEMBRIE 2004

Ion Tiriac il va impresaria pe Guillermo Coria

Ion Tiriac ar putea deveni managerul tenismanului argentinian Guillermo Coria, numarul 7 in clasamentul ATP, conform cotidianul argentinian La Razon. "Coria isi va incheia in februarie contractul cu firma IMG si va trebui sa decida daca isi va prelungi intelegerea sau va alege pe altcineva. El a primit o propunere de la Tiriac", scriu argentinienii. "Pe langa a fi manager, Tiriac imi poate da sfaturi tehnice si de tactica", a declarat jucatorul, pe care fostul presedinte COR il considera un sportiv extrem de interesant si inteligent.

Poli AEK - Negociaza cu Balkan Petroleum

Poli AEK Timisoara va continua astazi negocierile cu firma Balkan Petroleum, in vederea unei sponsorizari si nu a unei vanzari. "Au avut loc discutii in vederea unei colaborari intre cele doua parti. Discutiile nu au avansat prea mult, dar se poate spune ca au avut la baza ajutarea echipei prin investitii si in nici un caz vanzarea ei", se arata intr-un comunicat al clubului. Timisorenii au infirmat zvonul conform caruia atacantul senegalez Gueye Mansour si mijlocasul Banel Nicolita ar urma sa se transfere la Steaua.

Steaua - MM, amendat de jandarmi

Presedintele executiv al Stelei, Mihai Stoica, va initia un protest fata de violenta jandarmilor pe stadioane. "Am vazut la meciul cu Apulum cum un suporter a fost lovit cu bastoanele de jandarmi doar pentru ca s-a aplecat sa isi ridice fesul. Am vorbit deja cu un lider din galeria lui Dinamo si a fost de acord cu aceasta forma de protest. O sa ii contactam si pe «ultrasii» de la Rapid si de la Craiova", a spus MM, care a fost amendat cu 10 milioane de lei pentru ca a scandat alaturi de galerie la meciul cu Apulum.

Inedit - Kournikova s-a casatorit

Anna Kournikova e banuita ca s-a casatorit in secret cu iubitul sau, cantaretul Enrique Iglesias, dupa ce a fost vazuta purtand verigheta la o actiune caritabila din Florida. In momentul in care a fost intrebata despre relatia cu iubitul sau, Anna, in varsta de 23 de ani, a spus:"Enrique e grozav. Suntem casatoriti!". Cei doi (foto) s-au casatorit in Mexic.

Box - Onofrei, facut KO

Pugilistul Constantin Onofrei a fost invins prin KO tehnic in repriza a saptea de ucraineanul Taras Bidenko, intr-un meci disputat, marti seara, in localitatea austriaca Solden. Prin victoria in fata romanului, ucraineanul a obtinut titlul Intercontinental la categoria grea, versiunea WBO. In cadrul aceleiasi gale, fostul campion mondial la categoria grea, sud-africanul Corrie Sanders, 38 ani, l-a invins prin KO in runda a doua pe rusul Alexei Varakin.
×
Subiecte în articol: sport