x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei

SPORT/Stirile zilei

14 Dec 2004   •   00:00

15 DECEMBRIE 2004

Gigel Bucur ezita sa plece de la Sportul Studentesc

Atacantul Gigel Bucur, autor a 10 goluri in turul campionatului, este cel mai curtat jucator din intrecerea interna. Curtat de Rapid, de Dinamo, dar si de rusii de la Spartak Moscova, vedeta echipei din Regie ezita sa-si schimbe echipa in aceasta iarna, chiar daca patronul sau, Vasile Siman, urmareste acest lucru cu disperare. Motivul pentru care Bucur nu doreste sa paraseasca Regia acum il reprezinta faptul ca in vara ii expira contractul cu Sportul. Astfel, el se poate transfera gratis, putand obtine un salariu mai mare. (Sorin Anghel)

Oferte - Romani la mare pret in Rusia

Cotidianul Sovietski Sport prezinta o lista cu posibile transferuri a 9 fotbalisti din campionatul romanesc. Astfel, campioana Lokomotiv Moscova ii doreste pe rapidistii Robert Ilyes si Daniel Niculae, in timp ce Sabin Ilie se afla pe lista de prioritati de la Sinik Iaroslav. Dinamo Moscova trateaza cu Marian Aliuta, iar Saturn Ramenskoe ii vizeaza pe dinamovistii Danciulescu, Tames si Vlad Munteanu. Alt dinamovist, Burca, ar putea ajunge la FC Moscova, lista inchizandu-se cu portarul Vasili Hamutovski, dorit de Spartak Moscova.

Futsal - Victorie cu Moldova

Echipa nationala de fotbal in sala a Romaniei a invins formatia similara a Moldovei cu scorul de 8-2, in primul meci din cadrul "triunghiularului" de la Manchester. Golurile "tricolorilor" au fost realizate de Molomfalean (2), Stanciu (2), Matei, Cosma, Moraru si Tomescu. Aseara, in finala competitiei, formatia pregatita de Jakab Zoltan a intalnit reprezentativa Angliei.

FC Arges - Negocieri cu Sorin Cartu

Mihai Stoichita nu a ajuns la un acord cu FC Arges in ceea ce priveste preluarea conducerii tehnice. Pretentiile sale au fost considerate exagerate, astfel ca pitestenii au renuntat. FC Arges a inceput negocierile cu Sorin Cartu, aflat in prezent la Otelul Galati, dar care mai e dorit si de "U" Craiova, in cazul in care primarul Aurel Solomon pune mana pe echipa. (Andrei Nicolescu)

Stranieri - Reghecampf, cel mai bun

Romanul Laurentiu Reghecampf a fost desemnat, pentru a doua oara consecutiv, jucatorul anului de catre suporterii echipei Energie Cottbus, din liga a doua a campionatului Germaniei, la care evolueaza si un alt roman, Adrian Iordache. "Suporterii lui Energie l-au asezat din nou pe tron pe Reghecampf, desemnandu-l cel mai bun fotbalist al echipei in anul 2004", scrie pe site-ul oficial al clubului. In sondaj, Reghe a primit 3.572 de voturi, pe locurile 2 si 3 in preferinte aflandu-se jucatorii Michael Thurk (1.451), respectiv Gregg Berhalter (1.311).
×
Subiecte în articol: sport