x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei

SPORT/Stirile zilei

20 Oct 2004   •   00:00

20 OCTOMBRIE 2004
NADIA COMANECI, INVITATA IN INDIA. Editura Humanitas a publicat editia in limba romana a volumului "Scrisori catre o tanara gimnasta", o autobiografie a Nadiei Comaneci. Cartea a fost scrisa sub forma unor raspunsuri la o serie de scrisori imaginare din partea fanilor. Altfel, Nadia Comaneci si Ilie Nastase au fost invitati la Forumul "Laureus World Sports Academy", care va avea loc in aceasta saptamana in India. Printre participanti se vor mai afla fosta glorie a fotbalului englez, Bobby Charlton, fostul tenisman Boris Becker si atletii Daley Thompson si Edwin Moeses.

DICTATURA LUI ION MOLDOVAN. Chiar daca echipa pitesteana nu traverseaza o perioada tocmai buna, conducerea a hotarat sa mearga in continuare pe mana antrenorului Ion Modovan. Fotbalistii lui FC Arges au votat in secret demiterea antrenorului, dar conducerea clubului nu a tinut cont de acest lucru, preferandu-l pe "Comisar". Motivul pentru care jucatorii s-au saturat de Moldovan il constitue limbajul obscen pe care acesta il foloseste in timpul sedintelor de pregatire.

CONTINUA PROTESTELE. Suporterii lui Manchester continua seria protestelor la adresa magnatului american Malcom Glazer, dupa ce acesta si-a marit actiunile cumparate, ajungand in prezent sa detina 27,63% din capitalul clubului. Familia miliardarului american a anuntat ca a achizitionat inca 6.060.623 de actiuni ale gruparii britanice. Pachetul de 27,63%, detinut in prezent de Malcolm Glazer, se apropie astfel de cel al principalului actionar al gruparii, societatea de investitii Cubic Expression, care detine 28,9% din capitalul lui Manchester.

IN "CARTEA RECORDURILOR". Clujeanca Anca Sorohan, in varsta de 19 de ani, pasionata de tenisul de masa, se pregateste sa doboare un record vechi de 26 de ani, prin care sa intre in "Cartea Recordurilor". Tanara intentioneaza sa joace 168 de ore continuu, vechiul record inscris in "Guinness Book" apartinand americanilor Danny Price si Randy Nunes, care au rezistat timp de 132 de ore, intre 20 si 26 august 1978.

SE ASTEAPTA PRIMELE. Jucatorii Sportului Studentesc asteapta ca presedintele Vasile Siman sa le achite primele restante pe ultimele doua etape, pentru egalul de la Cluj si pentru victoria cu FC National. Conform ROI, fiecare "student" ar avea de primit in jur de 1.000 de dolari. Altfel, Siman a declarat, referitor la plecarile antrenorilor de la centrul de copii si juniori, ca fiecare e liber sa faca ce vrea: "Eu nu tin pe nimeni cu forta. In plus, la renegocieri, au cerut contracte foarte mari, pe care noi nu le puteam oferi".

×
Subiecte în articol: sport