x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei

SPORT/Stirile zilei

19 Oct 2004   •   00:00

19 OCTOMBRIE 2004
SANDU SPUNE CA PANCU SI SOAVA NU SE RETRAG. Presedintele FRF, Mircea Sandu, a spus ieri ca nu crede ca Daniel Pancu si Florin Soava se vor retrage de la echipa nationala. "Pancu a lasat sa se inteleaga ca s-ar retrage, in timp ce Soava a spus acest lucru direct. Dupa parerea mea, nici unul dintre cei doi nu va renunta. Pe Pancu l-am cautat, dar nu am putut sa vorbesc cu el pentru ca are telefonul inchis. Cu Soava a vorbit Iordanescu. I-a zis sa nu renunte, deoarece in acest moment nu sunt multi jucatori de valoare valizi care evolueaza pe acel post", a declarat ieri seful FRF.

ALARMA FALSA LA DAOUDA. Accidentat la nas in timpul meciului cu "Poli" Timisoara, la un duel cu Mansour, fundasul Universitatii Craiova, Mariko Daouda, ar fi fost diagnosticat initial cu o fractura a piramidei nazale, lucru care l-ar fi facut indisponibil mai multe saptamani. Ulterior insa s-a dovedit ca lovitura nu a fost atat de grava pe cat parea, ivorianul putand evolua fara probleme in urmatorul meci de campionat de la Bistrita. Altfel, esecul cu "Poli" Timisoara nu va aduce sanctiuni pecuniare, dupa cum a hotarat conducerea gruparii oltene. (Mario Morcov)

"NASU’" LA BRUXELLES. Presedintele FRF, Mircea Sandu, va fi delegat UEFA la partida din Grupa G a Ligii Campionilor, Anderlecht Bruxelles - Valencia, care se va desfasura pe 24 noiembrie. Un alt oficial roman, Cristian Bivolaru, secretarul general adjunct al federatiei, va superviza, in aceeasi zi, jocul dintre AC Milan si Sahtior Donetk, in timp ce seful serviciului protocol, Ionel Piscanu, a fost delegat de forul european la meciul Beveren - Benfica Lisabona, din 2 decembrie, in Grupa G a Cupei UEFA.

LUCESCU ESTE OPTIMIST. Antrenorul echipei Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, este optimist inaintea partidei de maine seara cu Celtic Glasgow, din Liga Campionilor. "Ma astept la un meci deschis. Vom juca la victorie si sigur vom inscrie", a declarat tehnicianul roman. "Il Luce" a mai adaugat despre elevul sau, Ciprian Marica: "In 2-3 ani va ajunge unul dintre cei mai buni atacanti din lume. Nu am vazut niciodata un jucator la varsta lui, 19 ani, sa joace atat de bine!".

ABRAMOVICI INVESTESTE. Patronul formatiei Chelsea, Roman Abramovici, pare dezinteresat de conflictele existente in cadrul gruparii londoneze. El a achizitionat fosta proprietate a ducelui de Windsor. Este vorba de castelul Croe, aflat in regiunea Cap D’Antibes de pe Riviera franceza, si pentru care magnatul rus ar fi platit suma de 15 milioane de lire sterline.

×
Subiecte în articol: sport