x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 7 octombrie 2004

SPORT/Stirile zilei - 7 octombrie 2004

07 Oct 2004   •   00:00
IORDANESCU A TRIMIS ISCOADA LA HELSINKI. Daca toate gandurile se indreapta catre "Toyota Arena" din Praga, unde tricolorii vor evolua sambata impotriva Cehiei, selectionerul Iordanescu este interesat si de intalnirea cu Armenia, care va avea loc pe 17 noiembrie. In acest sens, el l-a trimis pe Mihai Stoichita sa vada la fata locului meciul dintre Finlanda si Armenia, programat tot sambata, pe stadionul "Olimpic" din Helsinki. Presedintele Scolii Federale de Antrenori, Mircea Radulescu, se va deplasa la Skopje, unde va lua notite la jocul Macedonia - Olanda. (Mihai Igirosanu)

NATIONALA ROMANIEI, PE 26. Reprezentativa Romaniei ocupa locul 26 in clasamentul FIFA "Coca Cola" pe luna septembrie, dat publicitatii ieri de forul fotbalistic mondial. "Tricolorii" au acumulat 664 de puncte si au urcat sase pozitii fata de luna trecuta, cand se aflau pe locul 32. Principalele doua adversare ale noastre in preliminariile Cupei Mondiale 2006 din Germania, Olanda si Cehia, ocupa locurile 5 si 6, cu 755 si, respectiv, 751 de puncte. Celelalte componente ale grupei 1 se situeaza pe pozitii mediocre: Finlanda pe 45 (cu 585 de puncte), Macedonia pe 92 (492), Armenia pe 123 (386) si Andorra pe 147 (290). Pe primele trei locuri ale ierarhiei respective se afla Brazilia (845), Franta (799) si Argentina (778).

RADOI, APT PENTRU ARMENIA. Capitanul Stelei si unul dintre oamenii a caror absenta a fost deplansa de selectionerul Iordanescu, Mirel Radoi, va putea reveni in echipa nationala la meciul din Armenia. Fotbalistul a efectuat marti un test cu rezonanta magnetica, examen care a iesit foarte bine si ii permite sa inceapa treptat pregatirea alaturi de lotul stelist. Totusi, Mirel mai asteapta si verdictul reputatului medic italian Nanni, cel care l-a operat. In proportie de 99%, Radoi va fi pe teren la primul joc pe care Steaua il va sustine in grupele Cupei UEFA, pe 21 octombrie, in Ghencea, cu belgienii de la Standard Liege.

11-0 CU POIANA CAMPINA. Ieri-dimineata, de la ora 11:00, pe terenul de la Saftica, "tricolorii" au disputat un joc-scoala impotriva divizionarei C, Poiana Campina. Meciul s-a incheiat cu scorul de 11-0 pentru Romania, iar selectionerul a rulat intreg lotul pe care il are la dispozitie, mai putin pe Daniel Pancu. Din cauza unor probleme de sanatate, mijlocasul lui Besiktas Istanbul a facut doar cateva alergari usoare si miscari de streching. El nu este inca refacut complet, insa va fi apt pana la ora jocului de sambata. In schimb, Adrian Mutu a evoluat foarte bine si a manifestat o mare pofta de joc. Conform obiceiului sau, selectionerul a oprit jocul in repetate randuri, exersand, in special, diferite scheme de executare a fazelor fixe.

×
Subiecte în articol: sport