x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sportul - Gigel Bucur pleaca, dar nu stie unde va ajunge

Sportul - Gigel Bucur pleaca, dar nu stie unde va ajunge

06 Mar 2005   •   00:00

Transferul lui Gigel Bucur la Rapid nu este pus inca la punct. Jucatorul nu este de acord cu clauza de 23 de jocuri fixata in contractul sau de catre presedintele giulestenilor, Dinu Gheorghe.


SORIN ANGHEL

DESPARTIRE. Bucur (centru) a fost la meciul cu Juventus Colentina pentru a-si lua bun ramas de la colegii sai

INDIRECTA. Aceasta nu ar fi singura piedica in realizarea mutarii. De serviciile jucatorului se intereseaza, mai nou, si "Poli" Timisoara. Banatenii ofera in schimbul lui Bucur 500.000 de dolari, plus 50% dintr-un viitor transfer in strainatate. Totusi, atacantul formatiei din Regie nu pare tentat de o plecare pe Bega, mai ales ca in compartimentul ofensiv al timisorenilor i-ar fi foarte greu sa-si gaseasca un loc.

LICHIDARE. In toata aceasta poveste, un singur lucru este sigur. In returul campionatului, antrenorul Sportului Studentesc, Dan Petrescu, nu se va mai baza pe serviciile lui Gigel Bucur. Internationalul gruparii din Regie s-a antrenat separat in ultimele zile si nici nu a fost folosit in amicalul de sambata, 1-0, cu Juventus Colentina. Bucur si-a predat deja echipamentul la magazia clubului, tricoul cu numarul 20 fiind preluat de Paul Borz.

×
Subiecte în articol: sport