x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORTUL - STEAUA 1-2 / Dan Petrescu acuza

SPORTUL - STEAUA 1-2 / Dan Petrescu acuza

27 Sep 2004   •   00:00

Steaua a invins, dar jocul echipei a avut mult de suferit. Succesul s-a conturat dupa pauza, iar "studentii" si-au varsat naduful pe arbitrul Alexandru Tudor.

FLORIN GONGU

Walter Zenga a inceput iar cu o formula experimentala, cu Paraschiv, Ogararu si Cristea pe banca, titularizandu-l pe Eugen Baciu pe postul de fundas dreapta.

MORAL. Cu o astfel de echipa, falimentul era asigurat, mai cu seama ca si Falemi parca se ambitiona sa dea numai pe langa minge. Cu toate acestea, la pauza, "studentii" au avut avantaj doar de un gol. Suficient insa pentru tehnicianul Stelei sa ia masuri si sa indrepte ceea ce chiar el stricase. Mai intai a intrat Paraschiv, iar apoi, gratie accidentarii lui Falemi, l-a introdus pe Ogararu. Steaua a intors rezultatul, dupa doua centrari ideale servite de Dumitru si a incheiat victorioasa, alimentandu-si astfel moralul inaintea importantului meci de joi, de la Sofia.

ACUZE. Rezultatul final l-a iritat pe Dan Petrescu. "In prima repriza, Ale-xandru Tudor nu ne-a acordat un penalty clar, iar golul al doilea al Stelei a venit dintr-un corner inexistent. Ma mir, pentru ca il stiam un baiat corect, dar probabil atata a vazut el. Incep sa ma intreb daca Sportul nu este dorita in Divizia A, in conditiile in care noi jucam corect, nu ca altii, asa cum ati vazut si voi. Ma simt atacat de arbitri. In Romania, daca vrei sa joci corect, nu esti lasat in pace. Accept acum aceasta situatie, pentru ca e vorba de Steaua. Daca era alta echipa, poate eram mult mai suparat."

CEARTA PETRESCU - DORINEL

Pe finalul meciului, intre Dorinel Munteanu si Dan Petrescu s-a purtat un dialog mai aprins, care a continuat si in drumul spre vestiare. Rugat sa comenteze, antrenorul Sportului a povestit ca "Dorinel mi-a reprosat ca tocmai pe Steaua m-am gasit sa-i incurc. I-am zis sa-si vada de treaba lui". Cei doi au facut parte din "Generatia de aur" a echipei nationale.

UN PORTAR

In meciul cu Sportul, trei jucatori de la Steaua au avut de suferit. Mai intai portarul Martin Tudor, care la golul primit s-a lovit cu capul de bara, pentru ca apoi sa se mai accidenteze Falemi si Dinita. Tudor a suferit un traumatism cranian, fiind transportat la Spitalul Militar, medicii recomandandu-i deocamdata un repaus total de trei zile. Prin urmare, in Bulgaria va apara Hamutovski, rezerva acestuia urmand sa fie Florin Dobre, de 19 ani.

×
Subiecte în articol: sport