x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi 350.000 de bilete vândute pentru Cupa Mondială de Rugby League din Anglia

350.000 de bilete vândute pentru Cupa Mondială de Rugby League din Anglia

09 Oct 2022   •   23:30
350.000 de bilete vândute pentru Cupa Mondială de Rugby League din Anglia
Sursa foto: Hepta

Cupa Mondială de Rugby League (rugby în 9) din 2021 (RLWC2021), amânată, care începe sâmbătă, 15 octombrie, în Anglia, a vândut deja 350.000 de bilete - cu 100.000 mai multe decât totalul oficial anunțat în august.

Troy Grant, președintele Ligii Internaționale de Rugby, a spus pentru insidethegames că ultimele cifre sunt „grozave".

„Creșterea costului vieții face ca achiziția de bilete să fie amânată până în ultima clipă, așa că suntem optimiști că obiectivele vor fi atinse", a adăugat Grant.

Grant, fost vicepremier al New South Wales, care a fost și ministru al Poliției și ministru al Serviciilor de Urgență, a recunoscut că amânarea din cauza restricțiilor COVID-19 în emisfera nordică și cea sudică a „provocat o oarecare consternare".

„Sunt încrezător acum că toate relațiile sunt din nou pe drumul cel bun și că au existat unele beneficii clare, în special din punct de vedere comercial, cu amânarea", a declarat Grand.

În persepectiva Campionatului Mondial, Grant subliniază ambițiile sale olimpice pentru rugby, în special în lumina atribuirii Jocurilor din 2032 la Brisbane.

„Sunt absolut de acord cu viziunea noastră de a avea rugby prezent, atât la masculin, cât și la feminin, în formatul de nouă, la Jocurile Olimpice de la Brisbane din 2032", a spus el.

"Este o decizie ce va aparține CIO și trebuie să ne susținem cauza.

„Cred absolut că sportul nostru este o opțiune mai bună pentru televiziune și pentru spectatori decât rugby-ul în 7.

„Și dacă poți avea discipline diferite ale aceluiași sport în înot, alergare, canotaj, tir, pentru a numi doar câteva, la Jocurile Olimpice din prezent, nu există absolut niciun motiv pentru care sevens și nines să nu poată coexista.

"Sunt jocuri diferite și ar putea coexista fără să se afecteze unul pe celălalt.

În acest scop, vom încerca, de asemenea, să includem liga de rugby în scaun cu rotile și pentru Jocurile Paralimpice din 2032.”

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: rugby anglia cupa mondială