x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi BRD Bucharest Open. Andreea Mitu şi Patricia Ţig, calificate în semifinalele probei de dublu

BRD Bucharest Open. Andreea Mitu şi Patricia Ţig, calificate în semifinalele probei de dublu

17 Iul 2015   •   23:15
BRD Bucharest Open. Andreea Mitu şi Patricia Ţig, calificate în semifinalele probei de dublu

Perechea română Andreea Mitu/Patricia Maria Ţig s-a calificat, vineri, în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de tenis BRD Bucharest Open (WTA), dotat cu premii totale de 226.750 dolari, după ce au trecut de cuplul Cagla Buyukakcay (Turcia)/Viktorija Golubic (Elveţia), cu 6-3, 3-6, 10-5, la Arenele BNR din Capitală.

Mitu şi Ţig, învingătoare într-o oră şi 23 de minute, şi-au asigurat un cec de 3.435 dolari şi 110 puncte WTA, iar în penultimul act vor înfrunta câştigătoarele din meciul care opune perechile Elena Bogdan/Alexandra Cadanţu (România) şi Raluca Olaru (România)/Anna Tatishvili (SUA/N. 3).

Buyukakcay a fost finalistă la ediţia de anul trecut, alături de Karin Knapp (Italia), cele două fiind învinse de Elena Bogdan şi Alexandra Cadanţu.

Andreea Mitu a jucat vineri şi în sferturi la dublu, fiind învinsă de Monica Niculescu, în trei seturi, cu 4-6, 6-0, 6-2.

Slovena Polona Hercog s-a calificat în semifinalele probei de simplu, după o victorie în două seturi, cu 6-3, 6-3, în faţa sârboaicei Aleksandra Krunic, care în faza anterioară trecuse de italianca Roberta Vinci, finalista de anul trecut şi a doua favorită anul acesta.

Hercog (87 WTA) o mai învinsese pe Krunic (67 WTA) recent, la Eastbourne, cu 6-2, 6-0, în optimi.

În semifinale, Hercog o va aştepta pe învingătoarea dintre Anna Karolina Schmiedlova (Slovacia/N. 7) şi Danka Kovinic (Muntenegru).  

Agerpres

×
Subiecte în articol: Andreea Mitu