x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Carnagiu în Marea Buclă

Carnagiu în Marea Buclă

de Sorin Anghel    |    08 Iul 2011   •   09:16
Carnagiu în Marea Buclă

Favoritii Marii Bucle pedaleaza cu grija pana la intrarea in Pirinei. Cadel Evans, Andy Schleck si Alberto Contador stiu foarte bine ce au de facut de acum inaine. Ei trebuie sa stea in fruntea plutonului pentru a scapa de necazurile provocate de cazaturile in grup. Cele mai multe accidente sunt provocate din vina rutierilor. Toti vor sa stea in fata. Cum drumurile pe care s-a rulat in primele etape au fost destule de inguste, cazaturile lui Contador, Boonen sau Leipheimer au venit aproape firesc.

Ghinionistul zilei a fost rutierul lui Radioshack, Levi Leipheimer. Cu 4 kilometri inaintea linieri de sosire, americanul s-a lovit de un parapet de pe marginea drumul si a cazut. S-a zgariat serios, dar pana la urma a trecut linia de sosire, chiar daca a facut-o cu o intarziere de 65 de secunde. "A fost un accident prostec. M-am agatat singur si am cazut. Imi doream sa ajung in fata sI acum sunt mult mai in spate', a explicat americanul.

Olandezul Robert Gesink, de la Rabobank, are sase copci pe bratul drept sI nu stie daca va mai continua Turul Frantei. "Ma doare din ce in ce mai tare. Voi face tot posibil sa nu abandonez', a spus rutierul.

Ieri, Alberto Contador n-a mai pierdut timp in clasamentul general. El a avut insa probleme pe traseu. A iesit cu bicicleta de pe sosea, dar si-a reluat imediat traseul. "Ma bucur ca situatia a ramas neschimbata in clasament. Am avut dureri peste tot, dar mai ales la picioare. Asfaltul a fost foarte periculos din cauza ploii. Imi era frica sa nu cad. La un moment dat mi s-a blocat roata si am luat imediat bicicleta lui Navaro. Cand problema tehnica a fost rezolvata, masina echipei m-a prins din urma si mi-a dat inapoi bicicleta mea', a declarat Contador.

×
Subiecte în articol: turul frantei 2011