x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Contador: “N-am putut să pedalez în stilul meu”

Contador: “N-am putut să pedalez în stilul meu”

de Sorin Anghel    |    15 Iul 2011   •   08:40
Contador: “N-am putut să pedalez în stilul meu”

Dupa etapa de ieri, Andy Schleck l-a exclus din lupta pentru tricoul galben pe Alberto Contador. “S-a dovedit ca Alberto Contador este de batut. De acum inainte, rivalii mei sunt Cadel Evans si Ivan Basso', a declarat rutierul de la Leopard Trek.

Frank Schleck, care a trecut linia de sosire inaintea lui Contador cu 23 de secunde, a fost chemat si el la testul anti-doping dupa sosirea in Luz Ardiden. “Am facut o cursa bine. Acum a inceput Turul Frantei', a declarat rutierul aflat acum pe locul al doilea in clasamentul general.

In ciuda faptului ca este la 4 minute de tricoul galben, Contador braveaza. “Sunt fericit. Stiam ca sunt in regres dupa durerile pe care le-am avut pana acum. In zilele ce urmeaza voi fi mult mai bun. Ar fi trebuit sa fiu un pic mai atent sI sa nu risc atat de mult. Nu a fost ziua mea. N-am putu sa pedalez in stilul meu', a declarat Alberto Contador in fata ziaristilor spanioli. Acestia erau isterizati la finalul etapei de ieri, crezand ca rutierul lui Saxo Bank este terminat.

Managerul Bjarne Riis a incercat sa-i calmeze. “Eu nu sunt dezamagit. A pierdut timp, dar nu foarte mult. Nu este nimic grav. El a avut dureri si a pedalat la limita, ca sa nu piarda teren. Pentru noi nu este o surpriza ceea ce au facut ceilalti rutieri la Luz Ardiden, dar noi trebuie sa abordam altfel competitia de acum inainte', spune Riis. Acesta ii cunoaste foarte bine pe fratii Schleck, cu care a lucrat anul trecut.

×
Subiecte în articol: turul ciclist al romaniei