x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Cristian Tudor Popescu despre meciul dramatic al Simonei Halep: „Dacă ar fi fost film, Simona ar fi trebuit să arate ca Rocky, plină de sânge, cu un ochi închis și abia mișcându-se”

Cristian Tudor Popescu despre meciul dramatic al Simonei Halep: „Dacă ar fi fost film, Simona ar fi trebuit să arate ca Rocky, plină de sânge, cu un ochi închis și abia mișcându-se”

20 Ian 2018   •   08:30
Cristian Tudor Popescu despre meciul dramatic al Simonei Halep: „Dacă ar fi fost film, Simona ar fi trebuit să arate ca Rocky, plină de sânge, cu un ochi închis și abia mișcându-se”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat meciul dramatic dintre Simona Halep și Lauren Davis (SUA). Acesta a declarat că ar fi vrut să strige la un moment dat „Opriți meciul ăsta, e inuman! Nu se mai poate așa ceva!”

„De nu știu câte ori, mărturisesc, am crezut că Simona a pierdut meciul. Eram mohorat, mă pregăteam să scriu, firește că dacă pierdea tot scriam. Apoi s-au întâmplat lucruri  miraculoase, a avut o evoluție cum n-am văzut în viața mea în tenis. Atunci când una dintre jucătoare părea terminată, părea că n-o mai duc nici picioarele, nici mâinile, nici voința, revenea incredibil. De nu știu câte ori s-a întâmplat lucrul ăsta”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi24

„Practic, pentru ambele jucătoare, de la un moment dat încolo, acesta era ca și ultimul meci. N-ar trebui să spun asta, pentru că Simona e în turul 4. Ambele au realizat că nu mai pot. După ce ești adus dincolo de linia roșie - și-au mâncat din măduvă, să ducă meciul la peste trei ore jumătate - e numai un miracol, dar dacă am văzut miracolul din seara asta, poate mai vedem unul. Pentru Simona va fi foarte greu. Deja șchiopăta, sus, aproape de inghinali, avea o problemă”, a observat jurnalistul.

„Dacă ar fi fost film, Simona ar fi trebuit să arate ca Rocky, plină de sânge, cu un ochi închis și abia mișcându-se”, a conchis Cristian Tudor Popescu.

×
Subiecte în articol: simona halep cristian tudor popescu