x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi CSU Oradea, victorie crucială pentru menținerea șanselor de calificare în playoff-ul FIBA Europe Cup

CSU Oradea, victorie crucială pentru menținerea șanselor de calificare în playoff-ul FIBA Europe Cup

de Redacția Jurnalul    |    25 Ian 2023   •   22:06
CSU Oradea, victorie crucială pentru menținerea șanselor de calificare în playoff-ul FIBA Europe Cup
Sursa foto: Brose Bamberg

CSM CSU Oradea a câștigat miercuri cu 95-84 meciul disputat pe teren propriu cu echipa germană Brose Bamberg în etapa a 4-a din Grupa L a FIBA Europe Cup, victorie crucială pentru ardeleni pentru menținerea șanselor de calificare în playoff.

Potrivit site-ului oficial al CSM CSU Oradea, Donatas Tarolis a totalizat 27 puncte, 4 recuperări, 4 pase decisive, Mark Ogden a adăugat 19 puncte, 5 recuperări, iar Kris Richard a terminat cu 15 puncte, 5 pase decisive, 2 intercepții și 2 capace.

De cealaltă parte, Christian Sengfelder a reușit 23 puncte, 9 recuperări, Patrick Miller a adăugat 17 puncte, 7 pase decisive, iar Jaromir Bohacik a terminat cu 11 puncte, 6 pase decisive pentru Brose.

În urma acestui rezultat, CSM CSU Oradea și Brose Bamberg au 2-2 la general în Grupa L din TOP 16 în FIBA Europe Cup. În schimb, Anwil Wloclawek a ajuns la 3-1, iar Keravnos BC este la 1-3.

CSM CSU Oradea va avea următorul meci în deplasare în Polonia cu Anwil Wloclawek, din penultima etapă în TOP 16 din FIBA Europe Cup.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: CSU Oradea Brose Bamberg fiba europe cup