x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi De Minaur, victorie la Cilic. Semifinala Cupei Davis dintre Croația și Australia e decisă la dublu

De Minaur, victorie la Cilic. Semifinala Cupei Davis dintre Croația și Australia e decisă la dublu

de Redacția Jurnalul    |    26 Noi 2022   •   07:00
De Minaur, victorie la Cilic. Semifinala Cupei Davis dintre Croația și Australia e decisă la dublu
Sursa foto: Hepta

Pentru a treia oară consecutiv în Cupa Davis, al cărei turneu final are loc la Malaga (Spania), rezultatul unei semifinale va fi decis într-un meci de dublu, între echipele Croație și Australiei, după ce „cangurii” au egalat (1-1) prin De Minaur.

Alex De Minaur l-a învins pe Marin Cilic cu 6-2, 6-2,în al doilea meci de simplu, anulând victoria anterioară a lui Borna Coric în fața lui Thanasi Kokkinakis, cu 6-4, 6-3.

"Sunt fericit că am dat o șansă țării noastre", a spus De Minaur, citat de site-ul oficiaal al competiției. "Foarte fericit cu performanța mea. Jucăm cu pasiune, jucăm cu mândrie și știu că băieții noștri de la dublu vor lăsa totul pe teren. Abia aștept să îi văd jucând.”

Matthew Ebden și Max Purcell se înfruntă cu Nikola Mektic și Mate Pavic, în partida decisivă, într-o revanșă a finalei de dublu de la Wimbledon din acest an, unde perechea australiană a ieșit triumfătoare în cinci seturi.

Italia și Canada vor disputa sâmbătă a doua semifinală.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Alex De Minaur cupa davis