x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Decizie RADICALĂ luată de Simona Halep după înfrângerea de la Birmingham. Ce rol a avut Ion Țiriac

Decizie RADICALĂ luată de Simona Halep după înfrângerea de la Birmingham. Ce rol a avut Ion Țiriac

21 Iun 2015   •   07:28
Decizie RADICALĂ luată de Simona Halep după înfrângerea de la Birmingham. Ce rol a avut Ion Țiriac
Sursa foto: facebook personal

Simona Halep a decis să îl concedieze pe antrenorul Victor Ioniţă după înfrângerea de la Birmingham, cu doar o săptămînă înainte de turneul de la Wimbledon. Noul antrenor va fi Daniel Dobre.

Daniel Dobre, în vîrstă de 46 de ani, a apărut prima dată în staff-ul Simonei Halep la Turneul Campioanelor din 2014. Atunci, antrenorul a declarat că a ajutat-o pe româncă cu cîteva sfaturi, însă a infirmat faptul că va munci alături de ea.

Dobre a fost timp de 7 ani la Academia de Tenis a lui Gunther Bosch, lucrând direct cu fostul antrenor al lui Boris Becker. Legăturile par a fi făcute de Ion Ţiriac. Omul de afaceri a fost managerul lui Becker şi e unul dintre apropiaţii lui Bosch. E posibil ca şi această mutare să fi fost intermediată de Ţiriac, anunță fanatik.ro.

În CV-ul său mai apare şi o colaborare cu Alexandra Dulgheru, jucătoare aflată pe locul 61 WTA. În paralel cu Dobre, Simona poate lucra la Wimbledon şi cu australianul Darren Cahill, antrenor din stafful Adidas cu care a mai colaborat în 2015.

Din 2013, de când cariera Simonei a început să urce, ea a lucrat cu Andrei Mlendea, Adrian Marcu, Wim Fissette, Thomas Hogstedt şi Victor Ioniţă.

Managerul Simonei Halep, Virginia Ruzici, a lămurit problema despărțirii numărului 3 WTA de antrenorul Victor Ioniță.

Conform spuselor Virginiei Ruzici, Ioniță n-a fost dat afară de Halep, ci pur și simplu contractul acestuia expirase și nu i-a mai fost prelungit.

"Simona si Victor s-au despărțit de comun acord la sfîrșitul înțelegerii lor, care a fost pînă la Wimbledon", a transmis managerul Simonei.
 

×
Subiecte în articol: simona halep victor ionita ion tiriac