x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Declarație SURPRINZĂTOARE a lui Darren Cahill. Va fi ultimul an cu Simona Halep?

Declarație SURPRINZĂTOARE a lui Darren Cahill. Va fi ultimul an cu Simona Halep?

21 Oct 2017   •   08:53
Declarație SURPRINZĂTOARE a lui Darren Cahill. Va fi ultimul an cu Simona Halep?

Darren Cahill a acordat un interviu extins celor de la NY Times, în care a abordat cele mai importante aspecte ale jocului numărul 1 mondial, Simona Halep.

Însă australianul în vârstă de 52 de ani a făcut și o declarație interesantă, când a fost întrebat despre colaborarea cu jucătoarea noastră.

"Mereu am spus că există un ciclu de, probabil, 3 sau 4 ani în care antrenezi un jucător și-l înveți tot ce poți, îi dai cât de multă informație poți. Practic, ești dispus să dai totul până devii inutil, iar în tenis, pentru că lucrezi cu un singur jucător, există un maximum de informație pe care i-o poți transmite. E un ciclu scurt dacă e să compari cu alte sporturi sau sporturi de echipă, unde lucrurile continuă să se schimbe", a explicat Cahill.

Colaborarea dintre Simona Halep și Darren Cahill a început în a doua parte a anului 2015, ceea ce face ca sezonul următor să însemne, deja, al treilea sezon în care cei doi lucrează împreună.

Ținând cont de termenul setat de Cahill, turneele de Mare Șlem de anul viitor, obiectivul permanent al Simonei, vor deveni o miză foarte importantă a parteneriatului.

×
Subiecte în articol: darren cahill simona halep