x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi FCSB, egal dramatic în preliminariile Ligii Campionilor, în deplasare la Sparta Praga

FCSB, egal dramatic în preliminariile Ligii Campionilor, în deplasare la Sparta Praga

de Redacția Jurnalul    |    06 Aug 2024   •   23:19
FCSB, egal dramatic în preliminariile Ligii Campionilor, în deplasare la Sparta Praga

FCSB a remizat marți seara în deplasare la Sparta Praga, scor 1-1, în manșa tur din turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Ambele goluri au fost marcate în repriza secundă. În minutele suplimentare de joc, gazdele au marcat un gol invalidat pentru fault, la interveția asistentului VAR.

După o primă repriză în care ocaziile s-au succedat la cele două porți, cu emoții la execuțiile lui Șut și Miculescu, ale căror șuturi au trecut puțin pe lângă, repriza secundă a adus și golurile.

FCSB a deschis scorul după ce a dominat primul sfert de oră al reprizei secunde, cu două mari ocazii ale lui Baeten și Băluță.

În minutul 61, Olaru a executat ideal un corner, la capătul căruia camerunezul Joyskim Dawa a marcat cu o lovitură de cap.

Tot o lovitură de colț a stat și la baza golului egalării gazdelor, din minutul 78, când Olatunji a profitat de o ieșire neinspirată a lui Târnovanu.

În minutele suplimentare de joc, Kaan Kairinen a marcat pentru gazde, însă arbitrul central a revăzut faza premergătoare golului și l-a invalidat pentru un fault asupra lui Edjouma.

Soarta calificării se decide peste o săptămână, la București.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: fcsb sparta praga Liga campionilor