x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Gigi Becali are o presimţire: Steaua câştiga diseară cu 2-1 sau cu 3-1 partida cu Twente

Gigi Becali are o presimţire: Steaua câştiga diseară cu 2-1 sau cu 3-1 partida cu Twente

de Mediafax    |    23 Feb 2012   •   13:16
Gigi Becali are o presimţire: Steaua câştiga diseară cu 2-1 sau cu 3-1 partida cu Twente

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, inainte de plecarea spre Olanda, unde va urmari partida retur din 16-imile de finala ale Ligii Europa contra echipei FC Twente, ca gruparea bucuresteana se va impune cu scorul de 3-1, doua dintre goluri urmand sa fie inscrise de Tatu si Rusescu.

"Am o presimtire ca ne vom califica, pentru ca altfel nu ma duceam, stateam acasa si ma uitam la televizor. Pentru ce sa platesc 20.000 de euro dus-intors daca nu credeam in calificare. Mizez pe un 2-1, 3-1. Si Borcea mi-a spus cu parere de rau ca asa simte, dar ca nu se va uita la televizor. Cu siguranta Tatu si Rusescu vor inscrie cate un gol, iar pe cel de-al treilea nu stiu, Tanase cred. Asa se va intampla. Daca vom castiga ii vom dedica victoria lui Nesu. Inca nu este de iesit la Universitate (n.r. - in caz de calificare)", a spus Becali.

Steaua a fost invinsa, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de formatia olandeza Twente Enschede, in prima mansa a 16-imilor de finala ale Ligii Europa, disputata pe Arena Nationala. Returul va avea loc joi, de la ora 20.00, la Enschede, si va fi transmis in direct de Pro TV.

×