x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Indian Wells 2016. Simona Halep pe partea de tablou a Serenei Williams; Irina Begu poate juca în turul 2 cu liderul WTA

Indian Wells 2016. Simona Halep pe partea de tablou a Serenei Williams; Irina Begu poate juca în turul 2 cu liderul WTA

08 Mar 2016   •   09:02
Indian Wells 2016. Simona Halep pe partea de tablou a Serenei Williams; Irina Begu poate juca în turul 2 cu liderul WTA

Jucătoarea Simona Halep, locul 5 WTA, cap de serie numărul 5 şi deţinătoarea trofeului, este la turneul de la Indian Wells pe partea de tablou a Serenei Williams, pe care românca o poate întâlni în sferturile de finală, în timp ce Irina-Camelia Begu, locul 35 mondial, poate juca împotriva liderului WTA în manşa secundă.

Halep este direct acceptată în turul al doilea, fază în care o va avea ca adversară pe învingătoarea dintre Vania King (SUA), locul 202 WTA şi o sportivă venită din calificări.

Alte jucătoare importante pe care Halep le poate întâlni până în sferturi sunt Ekaterina Makarov (Rusia), locul 32 WTA şi cap de serie numărul 30, Andrea Petkovic (Germania), locul 23 WTA şi cap de serie numărul 22, şi Venus Williams, locul 12 WTA şi cap de serie numărul 10.

Begu va evolua în prima manşă în faţa unei jucătoare din calificări şi, în cazul unui succes, o va întâlni pe Serena Williams în turul al doilea.

O altă jucătoare română prezentă la Indian Wells este Monica Niculescu, locul 34 WTA şi cap de serie numărul 32. Şi ea este direct acceptată în manşa a doua, în calitate de favorită. În această fază, Niculescu va evolua cu învingătoarea dintre Galina Voskoboeva (Kazahstan), fără loc WTA şi Heather Watson (Marea Britanie), locul 53 WTA şi beneficiară a unui wild card. Dacă va câştiga acest meci, Monica Niculescu ar putea juca împotriva favoritei numărul 3, Agneszka Radwanska din Polonia.

De asemenea, Alexandra Dulgheru, locul 93 WTA, va evolua în turul I cu o sportivă din calificări

Meciurile de pe tabloul principal de simplu al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells încep miercuri. În joc sunt puşi aproximativ şapte milioane de dolari şi 1.000 de puncte WTA. 

News.ro

×