x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi J.O. Soci 2014. România are , sâmbătă, reprezentanţi la schi fond, schi alpin şi bob

J.O. Soci 2014. România are , sâmbătă, reprezentanţi la schi fond, schi alpin şi bob

22 Feb 2014   •   10:24
J.O. Soci 2014. România are , sâmbătă, reprezentanţi la schi fond, schi alpin şi bob

Reprezentanţii României vor fi angrenaţi în competiţie şi în cursul zilei de sâmbătă.
Timea Sara urmează să susţină un adevărat test de rezistenţă, în cadrul probei de schi fond 30 km mass-start liber, tânăra sportivă din Gheorghieni sperând să obţină un rezultat mai bun decât înregistrat în proba de 7.5km clasic - locul 60.

După o clasare pe locul 48 la slalom special – poziţie mai bună decât cea obţinută de Ioan Nan la Olimpiada de la Vancouver – Alexandru George Barbu va fi prezent la startul primei manşe a probei de slalom masculin, iar în condiţiile în care se va califica şi în cea finală.

Dintre sporturile de iarnă, bobul deţine cea mai bună performanţă obţinute de România la Jocurile Olimpice - cei trecuţi de o anumită vârstă având privilegiul de a-şi aminti cu nostalgie de medalia de bronz obţinută de echipajul de bob două persoane la Grenoble, în 1968. Sâmbătă, echipajul de patru persoane - Andreas Paul Neagu, Paul Septimiu Muntean, Bogdan Laurenţiu Otavă şi Dănuţ Ion Moldovan - nu poate emite pretenţii atât de înalte, dar sunt convinşi că pot aduce cea mai bună clasare obţinută de delegaţia noastră la Soci, până în prezent locul 17, obţinut tot la proba de bob, două persoane.

Ultimele zile olimpice ale sporturilor de iarnă.
Câştigători sau învinşi, sportivii participanţi o vor lua de la capăt, pornind într-o nouă cursă pentru depăşirea propriilor limite: patru ani de antrenamente, muncă, transpiraţie, noi speranţe, vise, aşteptări.

Olimpiada Sochi se apropie de final, dar valorile ce au ghidat sportivii raman la fel de puternice. Renault Romania, sponsor oficial al COSR, a fost alaturi de olimpicii nostri si le-a urmarit cu emotie evolutiile. Vom continua sa ne uitam cu mandrie la sportivii care ne reprezinta si care merita atentia si respectul nostru.

Renault, alături de sportivii români
Renault susţine curajul, dedicarea, spiritul de echipă ce fac parte din lotul naţional la Jocurile Olimpice de Iarnă. Renault România duce astfel mai departe valorile olimpice, fiind sponsorul principal al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

Suporter al delegaţiei române la Olimpiada de iarnă, Renault doreşte să transmită sentimentul de mândrie şi pasiune publicului de acasă, să educe gustul acestuia pentru competiţiile destinate sezonului rece şi consideră că sportivii care participă la această competiţie trebuie să se bucure de susţinerea tuturor românilor.

Renault Romania îşi doreşte să popularizeze sporturile de iarnă în rândul publicului român şi a pregătit Micul Ghid Ilustrat al Jocurilor Olimpice, ce cuprinde cele 15 competiţii destinate sezonului rece.



×