x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Korda îl învinge pe Krutykh și aduce primul punct pentru SUA în meciul de Cupa Davis cu Ucraina

Korda îl învinge pe Krutykh și aduce primul punct pentru SUA în meciul de Cupa Davis cu Ucraina

de Redacția Jurnalul    |    01 Feb 2024   •   23:14
Korda îl învinge pe Krutykh și aduce primul punct pentru SUA în meciul de Cupa Davis cu Ucraina
Sursa foto: Hepta

Sebastian Korda a reușit joi o victorie muncită în fața ucraineanului Oleksii Krutykh, cu 6-3, 6-7(3), 6-4, pentru a aduce primul punct pentru Statele Unite în ziua de deschidere a meciului de calificare în Cupa Davis, împotriva Ucrainei.

Krutykh nu a lăsat să se simtă diferența de clasament de 309 locuri dintre el și adversarul său american, forțând în mod meritat un set decisiv.

Un break confortabil în al cincilea game al setului final a fost suficient pentru a-l aduce pe Korda în avantaj confortabil, americanul închizând meciul cu o pereche de ași.

Taylor Fritz a renunțat din cauza unei accidentări, astfel că SUA va depinde de debutantul în Cupa Davis, Christopher Eubanks, care îl înfruntă pe Viacheslav Bielinskyi în al doilea meci de simplu.

Această partidă se joacă pe teren neutru din cauza conflictului actual din Ucraina. Câștigătorul acestei partide avansează în septembrie în faza grupelor finale.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Sebastian Korda Oleksii Krutykh