x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Maine, 5 iulie, incepe cea de-a doua ediție a CEV Satellite, competitia europeana de Beach Volei. Vezi aici programul

Maine, 5 iulie, incepe cea de-a doua ediție a CEV Satellite, competitia europeana de Beach Volei. Vezi aici programul

04 Iul 2016   •   12:32
Maine, 5 iulie, incepe cea de-a doua ediție a CEV Satellite, competitia europeana de Beach Volei. Vezi aici programul

Maine, 5 iulie, debuteaza in Parcul Rozelor din Timisoara CEV Satellite, cea mai importanta competitie de volei pe plajă gazduita de țara noastră. Competiția are premii totale de 7500 de euro și este organizată de UVT Agroland, CSM Timișoara și Primăria Municipiului Timișoara, sub egida Federației Române de Volei.

58 de echipe s-au  înscris în această ediție a CEV Satellite, din 19 țări.

                Romania este reprezentata de CSM Timisoara, CSU Resita, CTF Mihai I Bucuresti si CS Pro Volei Arad.

”Fetele noastre vor avea de înfruntat echipe puternice, atât pe tabloul principal cât și în faza calificărilor. Formații foarte valoroase din Germania, Italia, și nu numai, vor fi prezente la această competiție care se anunță a fi una extrem de puternică. Obiectivul nostru este de a practica un joc cât mai bun și garantez tuturor faptul că sportivele noastre vor lupta pentru fiecare minge, pentru fiecare punct”, a declarat Dan Jitaru, antrenorul echipelor naționale de volei pe plajă ale României.

Cum se desfasoara competitia pe zile:

                Marți, 5 iulie, ora 14, este programată faza de country quota, în care echipe din aceeași țară vor lupta pentru un loc în calificări.

                Miercuri, 6 iulie, de la ora 10 este programată faza calificărilor, în care cuplurile vor juca pentru un loc pe tabloul principal al competiției.  Din cele 24 de echipe inscrise in acesta faza, se califica vor califica doar 8. Echipa tricoloră va fi formată din Ioana Ordean și Angelica Podină.

                Joi și Vineri, 7 si 8 iulie, de la ora 10, se vor juca meciurile pe tabloul principal al competiției. Cele opt echipe calificate direct pe tabloul principal stabilite de Confederația Europeană de Volei sunt:

Olga Motrich / Yulia Abalakina ( Rusia ) / Alexandra Moiseeva / Ekaterina Syrtseva ( Rusia ) / Valentyna Davidova / Ievgeniia Shchypkova ( Ucraina ) / Milena Matic / Marija Milosevic ( Serbia ) / Katharina Schutzenhofer / Lena Plesiutschnig ( Austria ) / Kristyna Kolocova / Michala Kvapilova ( Cehia ) / Adriana Melniciuc / Diana Tătaru ( România ) / Florina Murariu / Sorina Miclăuș ( România )

Conform regulamentului reprezentantele noastre sunt calificate direct pentru ca Romania este tara organizatoare. În această fază, echipele care vor fi învinse de două ori vor fi eliminate din competiție.

                Sâmbătă 9 iulie, în ultima zi a evenimentului sunt programate semifinalele și finalele. Cele șase fete care vor juca pentru țara noastră la această  competiție reprezintă următoarele cluburi:

Adriana Melniciuc – CSM Timișoara / Ioana Ordean – CSM Timișoara / Florina Murariu – CSM Timișoara

Diana Tătaru – CSU Reșița / Sorina Miclăuș – CTF Mihai I București / Angelica Podină – CS Pro Volei Arad

×