x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Rafa Nadal a refuzat ceremonia de adio la Roland Garros 2024

Rafa Nadal a refuzat ceremonia de adio la Roland Garros 2024

de Redacția Jurnalul    |    26 Mai 2024   •   22:45
Rafa Nadal a refuzat ceremonia de adio la Roland Garros 2024
Sursa foto: Hepta

Potrivit directorului turneului, Amelie Mauresmo, Rafael Nadal nu a dorit o ceremonie de adio la ediția din acest an a Roland Garros. Fanii au avut ocazia să-l vadă pe legendarul spaniol luându-și rămas bun de la publicul de la Madrid Open în urmă cu câteva săptămâni.

Madrid Open a organizat o ceremonie de adio minoră pentru spaniol. A fost un moment cu adevărat emoționant pentru toți cei implicați, printre ei și alți jucători, precum Iga Swiatek.

Jucătoarea poloneză este cunoscută pentru faptul că l-a idolatrizat pe Nadal în copilărie. Însă, fanii nu vor avea parte de un astfel de ceremonial la Roland Garros, deoarece jucătorul spaniol a refuzat să i se organizeze, potrivit directorului turneului, Amelie Mauresmo.

Aceasta a declarat presei că evenimentul plănuia o ceremonie, dar Nadal a refuzat.

„După cum vă puteți imagina, aveam ceva planificat pentru el. Dar el vrea să lase ușa deschisă, așa că nu îl vom forța să facă nimic. Este decizia lui când va vrea să aibă o ceremonie adecvată sau o despărțire adecvată și un rămas bun adecvat. Așa că nu o vom face anul acesta".

Spaniolul a confirmat de câteva ori în ultimele săptămâni că acest Roland Garros ar putea să nu fie ultimul său Roland Garros, chiar dacă a spus anterior că anul acesta ar putea fi ultimul său turneu ATP.

 

(sursa: Mediafax)

×