x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Novak, despre accidentul în urma căruia a rămas fără laba piciorului: Viața trebuie trăită la maximum

Novak, despre accidentul în urma căruia a rămas fără laba piciorului: Viața trebuie trăită la maximum

24 Ian 2021   •   15:35
Novak, despre accidentul în urma căruia a rămas fără laba piciorului: Viața trebuie trăită la maximum
Sursa foto: Foto: Facebook/ Eduard Novak

Ministrul Sportului, Eduard Novak, a vorbit duminică, pe pagina sa de Facebook, despre accidentul pe care l-a suferit în urmă cu 25 de ani, în urma căruia a rămas fără laba piciorului: „Mi-am dat seama că viața trece repede și trebuie să o trăiesc la maximum”.

Ministrul Sportului, Eduard Novak, a descris duminică pe rețeaua de socializare cum și-a revenit după accidentul produs în urmă cu 25 de ani.

„Acum 25 de ani, mă trezeam într-un spital din Luduș, după accidentul de mașină din noaptea de 24 ianuarie. Cu o seară înainte, eram încă unul dintre cei mai talentați patinatori de viteză, iar la doar câteva ore distanță, în dimineața următoare, nu mai aveam laba piciorului drept. Atunci nu înțelegeam ce mi se întâmplase sau de ce mi se întâmplase o asemenea tragedie. Renunțasem la toată copilăria mea pentru sportul de performanță. Devenise scopul meu, motivația mea, sensul existenței mele. Și, brusc, totul se năruise. După foarte scurt timp, însă, mi-am dat seama, ca printr-o revelație, că viața trece repede și că trebuie să o trăiesc la maximum. Să mă înalț peste problema mea. Să o transform într-un nou început”, a scris ministrul pe Facebook.

Acesta susține că a ajuns ministru al Sportului „datorită caracterului meu, a curajului, a ambiției și a continuității. Toate acestea m-au făcut ceea ce sunt în prezent”.

„Fiți curajoși, aveți încredere să visați și putere să nu renunțați!”, este mesajul pe cate Eduard Novak l-a transmis cititorilor săi.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: eduard novak