x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Pavlik se codeşte să boxeze cu Bute

Pavlik se codeşte să boxeze cu Bute

03 Aug 2011   •   09:55
Pavlik se codeşte să boxeze cu Bute

Kelly Pavlik, cel care ar fi trebuit sa-l intilneasca in ring pe Lucian Bute, pe 5 noiembrie, la Montreal, a anuntat ca nu va boxa cu campionul romano-canadian, motivandu-si refuzul: 'Nu merg sa lupt cu un stingaci pe alune', anunta gsp.

Bob Arum, promoterul lui Kelly Pavlik s-a scuzat: 'Cred ca Pavlik nu vrea sa mai boxeze. Daca vrea sa se retraga din acest sport eu nu pot sa-l impiedic'.
Se speculeaza ca 'Fantoma' Pavlik sa nu fie multumit de bursa pe care i-a propus-o Interbox. 'Kelly a auzit ca lui Mikkel Kessler i s-au oferit 3,5 milioane de dolari pentru a se bate cu Lucian Bute. Lui nu i s-au propus decit 1,3 milioane de dolari. Acesta ar putea fi unul dintre motive', a spus o sursa din anutrajul americanului pentru presa franceza.
Presedintele Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, este de parere ca ceea ce face Kelly Pavlik este 'un joc' pentru a i se creste bursa de joc: 'Inca nu stim ce vom face. Momentan ne trebuie putin timp sa ne organizam. Acesta este un alt joc de-al lui Kelly Pavlik pentru a obtine mai multi bani', a spus Rudel Obreja.

Citeste mai multe despre acest subiect pe www.gsp.ro

×
Subiecte în articol: bute pavlik bute pavlik