x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Probleme de sănătate pentru Simona Halep în China. „E disperată, știe că...”

Probleme de sănătate pentru Simona Halep în China. „E disperată, știe că...”

02 Oct 2017   •   12:03
Probleme de sănătate pentru Simona Halep în China. „E disperată, știe că...”

Simona Halep pare să treacă prin momente mai mult decât dificile, turneele din China punându-i, deja, probleme cât se poate se serioase când vine vorba de sănătate. Iar de câteva zile încoace, acestea par să se fi acutizat peste măsură.

Suferind de o gastrită cronicizată deja, Simona Halep pare să nu poată depăși problemele de sănătate pe care le are și care, de fiecare dată când se află în China devin din ce în ce mai dificile. Motivul, ne-a explic o sursă apropiată familiei vedetei tenisiului românesc, sunt legate de meniul pe care îl are în fiecare zi. Mai exact, chiar dacă ea a cerut mâncare gătită în stil european, bucătarii de acolo nu se pot abține să nu i-o condimenteze la modul cel mai serios, conform obiceiurilor lor, lucru care, evident, îi face praf stomacul.
„E disperată, știe că din cauza mâncării este la jumătate din potențialul pe care îl are. Abia mănâncă, nu își poate face necesarul de calorii și, în plus, resimte din plin arsurile pe care condimentele i le provoacă. De aceea este și așa nervoasă pe teren, înjură tot timpul și lucrul acesta s-a auzit, deja, și în timpul meciurilor. Pentru ea, deși îi place ca țară, China este un adevărat travaliu din cauza mâncărurilor”, ne-a spus apropiatul familiei jucătoarei de tenis.

×
Subiecte în articol: Simona Halep