x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Româncele, calificate în sferturi la CM de tenis de masă din Coreea de Sud

Româncele, calificate în sferturi la CM de tenis de masă din Coreea de Sud

02 Mai 2014   •   21:20
Româncele, calificate în sferturi la CM de tenis de masă din Coreea de Sud

Naţionala feminină de tenis de masă a României s-a calificat în sferturile primei divizii de la Campionatul Mondial pe echipe din Tokyo.
Jucătoarele române au învins cu scorul de 3-2 Coreea de Sud, informează site-ul oficial al competiţiei, citat de RFI.

Elizabeta Samara a învins-o pe Haeun Yang, cu 3-2 şi a pierdut meciul cu Hyowon Seo, cu 1-3. Bernadette Szocs a fost învinsă de Hyowon Seo, scor 3-1, dar a câştigat meciul cu Haeun Yang, cu 3-2. În fine, Daniela Dodean a învins-o pe Hajung Seok, cu scorul de 3 la 2.

Succesul de vineri al României poate fi considerat cel mai mare şoc al Campionatelor Mondiale pe echipe de până acum, se arată pe site-ul oficial al forului internaţional.

România va întâlni în sferturile Campionatului Mondial de tenis de masă echipa statului Singapore.

"Ţările asiatice bătându-le pe cele europene în competiţiile europene s-a întâmplat de atâtea ori în era modernă, încât a devenit o obişnuinţă. Totuşi, vineri după amiază, la Tokyo, lucrurile s-au inversat. În prima divizie, Coreea de Nord a învins Ucraina, dar au urmat două victorii pentru echipele de pe bătrânul continent;

Olanda a trecut de Taiwan înainte ca România să realizeze ceea ce poate fi considerat cel mai mare şoc al turneului de până acum", notează federaţia internaţională. 

×
Subiecte în articol: tenis de masa