x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi România, fără jucătoare la Transylvania Open. Gabriela Ruse, eliminată după 3 ore și jumătate de joc

România, fără jucătoare la Transylvania Open. Gabriela Ruse, eliminată după 3 ore și jumătate de joc

13 Oct 2022   •   22:01
România, fără jucătoare la Transylvania Open. Gabriela Ruse, eliminată după 3 ore și jumătate de joc
Sursa foto: Hepta

Jucătoarea română de tenis Gabriela Ruse, ultima reprezentantă a României la Transylvania Open, a fost eliminată joi seara din competiție, fiind învinsă în turul doi de favorita numărul 7, sportiva chineză Xiyu Wang, cu 6-1, 6-7 (8), 7-6 (6), după 3 ore și 24 de minute de joc.

Ruse a început neașteptat de slab meciul și a câștigat un singur game în primul set, dând impresia că nu e conectată la meci, mai ales la mingile importante.

Setul secund jocul româncei s-a îmbunătățit semnificativ, cele două ducând actul până la tiebreak, unul foarte disputat, câștigat cu 10-8 de Ruse, care a fost însă în permanență la conducerea jocului.

Decisivul a fost plin de dramatism, după ce Ruse a salvat o primă minge de meci, la 5-4 pentru Wang. Și acest set a fost dus la tiebreak, care s-a încheiat după aproape 3 ore și jumătate cu victoria chinezoaicei, nu înainte ca Ruse să fi salvat încă două mingi de meci.

Pentru prezența în turul doi a turneului de la Cluj, Gabriela Ruse va fi recompensată cu 3.800 euro și 30 puncte WTA.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: gabriela ruse transylvania open