x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Rugby. Meciul România-Uruguay din cadrul WRNC, întrerupt din cauza ploii; cand se se va rejuca partida

Rugby. Meciul România-Uruguay din cadrul WRNC, întrerupt din cauza ploii; cand se se va rejuca partida

13 Iun 2016   •   22:15
Rugby. Meciul România-Uruguay din cadrul WRNC, întrerupt din cauza ploii; cand se se va rejuca partida

Meciul de rugby dintre România şi Uruguay, care a început luni seara, de la ora 20,00, pe Stadionul Naţional ''Arcul de Triumf'' din Capitală, în cadrul turneului World Rugby Nations Cup (WRNC) 2016, a fost întrerupt în minutul 28 din cauza ploii torenţiale şi a fulgerelor, la scorul de 18-0 pentru ''stejari''.

După circa o jumătate de oră meciul s-a reluat, dar după alte 10 minute arbitrul întâlnirii a decis, din aceleaşi motive, încheierea confruntării şi rejucarea partidei în cursul zilei de marţi, disputa urmând să se reia din minutul 35, de la scorul de 18-0 pentru tricolori.

''Stejarii'' puseseră puncte pe tabela de marcaj prin două eseuri, unul reuşit de Otar Turashvili, celălalt de Stephen Shennan, ambele transformate de Florin Vlaicu.

În celelalte partide ale zilei, din etapa a doua a WRNC, Argentina XV a învins cu bonus ofensiv pe Italia Emerging, scor 40-30, iar Namibia a trecut de Spania cu 34-32.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: rugby uruguay romania apa de ploaie