x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Simona Halep anunţă că a început colaborarea cu noul antrenor, Thierry van Clempuut

Simona Halep anunţă că a început colaborarea cu noul antrenor, Thierry van Clempuut

04 Feb 2019   •   11:54
Simona Halep anunţă că a început colaborarea cu noul antrenor, Thierry van Clempuut

Jucătoarea de tenis Simona Halep (nr. 3 WTA) a anunţat, luni, că a început colaborarea cu noul antrenor, belgianul Thierry van Cleemput, ea precizând că şedinţele de pregătire sunt puţin diferite, dar are încredere că totul va fi bine.
"A fost foarte bine, m-am antrenat bine. Am început colaborarea şi o să lucrăm împreună. Sper să fie bine. E ceva nou, e ceva diferit şi nu va fi uşor. Dar am încredere că o să fie bine. Modul de antrenament este un pic diferit, personalitatea lui este diferită. Este un noul 'challenge' pentru mine şi voi vedea cum o să îi fac faţă", a spus Halep pe Aeroportul ''Henri Coandă'', înaintea plecării spre Ostrava, acolo unde echipa de Fed Cup a României va întâlni Cehia la sfârşitul săptămânii.
Simona Halep a renunţat la sfârşitul anului trecut la colaborarea cu australianul Darren Cahill şi nu a avut antrenor la primul turneu de Mare Şlem din 2019, Australian Open. Belgianul Thierry van Clempuut a fost văzut totuşi pe terenurile de antrenament de la Melbourne supraveghind încălzirea Simonei Halep.
Thierry van Clempuut, al doilea antrenor belgian după Wim Fissette cu care colaborează Halep, a sosit în urmă cu o săptămână la Bucureşti, el conducând în ultimele zile antrenamentele jucătoarei române. 

AGERPRES

×
Subiecte în articol: Thierry van Clempuut simona halep