x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Simona Halep, calificare rapidă în turul al treilea la Australian Open

Simona Halep, calificare rapidă în turul al treilea la Australian Open

20 Ian 2022   •   14:46
Simona Halep, calificare rapidă în turul al treilea la Australian Open
Sursa foto: Hepta

Simona Halep (30 de ani, 15 WTA) a învins-o pe brazilianca Beatriz Haddad Maia (25 de ani, 83 WTA) cu scorul de 6-2 6-0. Meciul a durat mai puţin de 70 de minute.

Pentru accederea în turul 3 al competiției australiene, Simona Halep va fi recompensată cu 131.400 dolari americani și 130 puncte WTA

Românca se va întâlni în turul al treilea cu muntenegreanca Danka Kovinic care a trecut în turul al doilea de Emma Răducanu (19 ani, locul 18 WTA) scor 4-6, 6-4, 3-6. 

Punctul final al meciului

 

„A fost greu să aștept toată ziua și să aștept meciul de dinainte. M-am motivat să fiu concentrată și să joc bine. Haddad Maia nu a jucat rău, dar eu am fost foarte agresivă și am câștigat. 

Mă simt foarte bine că joc. Am 30 de ani, sunt mai relaxată. Anul trecut nu a fost ușor. Nu am jucat 3-4 luni, dar am revenit mai puternică. Sunt gata să muncesc mai mult și să fac meciuri bune”. a declarat Simona Halep la interviul de la finalul partidei.

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul III

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul al treilea la Australian Open 2022 după ce a trecut de Kristina Kucova (locul 96 WTA), scor 6-2, 6-4, o oră și 18 minute de joc.

În turul 3 al șaisprezecimilor de finală Cîrstea se va confrunta cu o adversară mult mai redutabilă, sportiva rusă Anastasia Pavlyuchenkova, locul 11 mondial, care a trecut în turul secund de veterana australiancă Samantha Stosur.

×
Subiecte în articol: Simona Halep