x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Simona Halep, calificată în sferturile turneului BRD Bucharest Open

Simona Halep, calificată în sferturile turneului BRD Bucharest Open

de Agerpres    |    10 Iul 2014   •   20:31
Simona Halep, calificată în sferturile turneului BRD Bucharest Open

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, principala favorită, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului BRD Bucharest Open (WTA), dotat cu premii totale de 250.000 de dolari, joi, după ce a dispus de sârboaica Aleksandra Krunic, cu 6-2, 6-4, în optimile de finală.

Halep (22 de ani, numărul 3 mondial) s-a impus după o oră şi 11 minute în faţa unei adversare de 21 de ani, aflată pe locul 155 în lume.

Debutul meciului a fost echilibrat, fiecare jucătoare reuşind să îşi fructifice serviciul, dar Halep a reuşit break-ul la 2-2, după care a dominat întâlnirea şi şi-a adjudecat primul set cu 6-2, în 28 de minute. Setul secund a început tot cu Krunic în avantaj (1-0), după care Simona a salvat o minge de break, a egalat (1-1), iar apoi a trecut în avantaj după ce a câştigat pe serviciul adversarei (2-1). Atât Halep, cât şi Krunic au avut probleme în continuare în a-şi fructifica serviciul, înregistrându-se şapte break-uri consecutive (5-4), înainte ca Simona să îşi câştige serviciul, setul (6-4) şi meciul.

Halep şi-a asigurat un cec de 5.900 dolari şi 60 puncte WTA, iar în sferturi o va înfrunta pe Lara Arruabarrena Vecino (Spania), care în turul anterior a trecut de turcoaica Cagla Buyukakcay, cu 7-5, 3-6, 7-6 (6). Simona Halep a învins-o pe iberică în ambele meciuri directe, anul trecut la Hobart în primul tur, cu 6-3, 6-2, şi anul acesta la Madrid, 6-4, 6-4, în turul secund. 

×
Subiecte în articol: Simona Halep brd bucharest open