x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Simona Halep: Mă bucur că sunt din România şi vă mulţumesc din suflet pentru tot

Simona Halep: Mă bucur că sunt din România şi vă mulţumesc din suflet pentru tot

08 Iun 2014   •   21:11
Simona Halep: Mă bucur că sunt din România şi vă mulţumesc din suflet pentru tot
Sursa foto: CAROLINE BLUMBERG/EPA/Intact Images

Ca şi pe terenul de joc, aşa cum face cu adversarii săi, Simona Halep i-a descumpănit pe jurnaliştii prezenţi la conferinţa de presă pe care a susţinut-o la sosirea în ţară.

Spre dezamăgirea celor care aşteptau o vedetă, dar spre bucuria celor care încă mai cred în normalitate, Simona Halep continuă să fie fetiţa ascultătoare a tatălui său, mărturie stau naturaleţea, calmul, bunul-simţ, puterea de a conchide şi cursivitatea din discursul său din această seară.

"Sunt mult mai emoţionată acum decât înainte de finala de la Roland Garros. Este un moment deosebit pentru mine şi vă mulţumesc că aţi venit aici. Le mulţumesc românilor care m-au susţinut la Paris şi tuturor oamenilor care, punct după punct, m-au susţinut din faţa televizoarelor. Mă bucur că am reuşit această performanţă pentru mine şi pentru România. Mă bucur că sunt din România şi vă mulţumesc din tot sufletul pentru tot şi sper că veţi fi alături de mine tot timpul", a spus Simona Halep.

Deşi învinsă de Şarapova, Simona nu are regrete, pragmatică şi realistă, ea consideră că finala disputată la Roland Garros reprezintă doar o etapă importantă în cariera sa.

"Sunt foarte fericită că trăiesc aceste clipe, sunt clipe de neuitat. Tristă nu pot să fiu după această finală, pentru că a fost cel mai mare meci din cariera mea. Nu-l voi putea uita niciodată. E prima finală de Grand Slam şi am jucat la cel mai înalt nivel. Sunt bucuroasă fiindcă m-au apreciat şi mulţi copii şi care sper că se vor îndrepta, datorită acestui meci, vor veni către tenis de acum înainte. Această finală mi-a dat multă încredere, mi-a demonstrat că pot juca fără emoţii la un nivel foarte înalt. Voi munci în continuare pentru a ajunge şi mai sus. Am luat doar lucruri pozitive din acest turneu", a mai spus Halep

Despre jocul său, Simona spune că este destul de complet, dar că va munci în continuare pentru a progresa.
"Jocul meu e destul de complet. Sunt destul de mică şi nu am destulă forţă, însă viteza de deplasare, cea de execuţie, faptul că joc aproape de linia de fund a terenului, ca deschid foarte bine unghiurile sunt avantajele mele, cele care mi-au dat ocazia să câştig în multe meciuri", spune Simona.



×
Subiecte în articol: simona halep