x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Simona Halep, printre cele mai elegante jucătoare de la Australian Open

Simona Halep, printre cele mai elegante jucătoare de la Australian Open

29 Ian 2015   •   13:14
Simona Halep, printre cele mai elegante jucătoare de la Australian Open

Jucătoarea română de tenis Simona Halep conduce, într-o anchetă realizată de site-ul circuitului profesionist feminin (WTA) pentru desemnarea celor mai elegante sportive de la turneul Australian Open, primul de Mare Şlem al anului,

Simona Halep, pentru ţinuta sa de culoare albastră folosită la Melbourne (maieu adizero şi fustiţă adidas), este pe prima poziţie, cu 30,53 la sută din voturile exprimate. Pe locurile următoare sunt Maria Şarapova, cu 27,63, la sută şi Serena Williams, cu 23,18 la sută. Mai sunt nominalizate Victoria Azarenka (Belarus), Petra Kvitova (Cehia), Caroline Woniacki (Danemarca), Venus Williams (SUA).

Primele două jucătoare de tenis ale lumii, americanca Serena Williams şi rusoaica Maria Şarapova, vor disputa finala ediţiei 2015 a Openului Australiei, graţie victoriilor înregistrate joi la Melbourne, în penultimul act al acestei competiţii, dotată cu premii totale în valoare de 40 de milioane de dolari australieni. Simona Halep a fost eliminată în sferturile de finală, de rusoaica Ekaterina Makarova.

×
Subiecte în articol: Simona Halep australian open