x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Sorana Cîrstea, victorie spectaculoasă la Abu Dhabi. A învins locul 9 WTA

Sorana Cîrstea, victorie spectaculoasă la Abu Dhabi. A învins locul 9 WTA

de Vali Deaconescu    |    07 Feb 2024   •   18:47
Sorana Cîrstea, victorie spectaculoasă la Abu Dhabi. A învins locul 9 WTA
Sursa foto: Hepta

Sorana Cîrstea din România, clasată pe locul 26 în clasamentul WTA, a obținut o victorie spectaculoasă împotriva Mariei Sakkari din Grecia, care ocupă locul 9 în clasamentul mondial WTA. Cîrstea s-a impus într-un mod categoric, cu scorul de 6-2, 6-1, într-un meci din optimile de finală ale turneului WTA 500 desfășurat la Abu Dhabi, în Emiratele Arabe Unite.

Românca o va înfrunta în sferturile de finală pe Daria Kasatkina (Rusia, 14 WTA), care a trecut de Ashlyn Krueger (SUA, 82 WTA) cu scorul de 6-3, 7-5.

Sorana Cîrstea și-a asigurat un cec de 24.910 dolari după calificarea în sferturile turneului dotat cu premii în valoare totală de 922.573 de dolari.

„Nu a fost ușor! Unul dintre cele mai grele lucruri din tenis este așteptarea. Dar sunt foarte mulțumită cum am jucat. Mai ales împotriva Mariei, care este o jucătoare de primele locuri, trebuia să încep bine. Sunt foarte fericită pentru victorie!

Cred că Maria e o luptătoare și a trebuit să mă concentrez la fiecare punct, să fiu agresivă și să profit de fiecare oportunitate. E o victorie mare pentru mine”, a declarat Sorana Cîrstea la interviul acordat pe teren.

×