x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi US Open 2015. Horia Tecău şi Simona Halep, calificați în turul secund la dublu mixt

US Open 2015. Horia Tecău şi Simona Halep, calificați în turul secund la dublu mixt

04 Sep 2015   •   05:51
US Open 2015. Horia Tecău şi Simona Halep, calificați în turul secund la dublu mixt

Perechea română compusă din Simona Halep și Horia Tecău a debutat cu dreptul în proba de dublu mixt din cadrul Openului Statelor Unite la tenis, ultimul turneu de Mare Șlem al anului, învingând în două seturi, 6-1, 6-2, în fața cuplului spaniol Arantxa Parra-Santonja/David Marrero.

Halep și Tecău, care și-au asigurat un cec în valoare de 10.000 de dolari în urma accederii în turul secund, vor juca în meciul următor împotriva perechii Julia Goerges (Germania)/Nenad Zimonjic (Serbia), cap de serie numărul 8, învingătoare cu 6-1, 6-1 în fața cuplului american Victoria Duval/Christian Harrison.

Pentru Simona Halep, aceasta a fost primul meci din carieră la dublu mixt, în timp ce Horia Tecău are o bogată experiență în această probă, reușind să câștige titlul la Openul Australiei ediția 2012, alături de americanca Bethanie Mattek-Sands.

În proba de dublu feminin de la US Open, românca Andreea Mitu și partenera sa, brazilianca Teliana Pereira, au fost învinse în meciul de debut, cu 6-1, 7-6 (7/2), de perechea Timea Barbos (Ungaria)/Kristina Mladenovic (Franța), cap de serie numărul 3.

Agerpres

×
Subiecte în articol: simona halep horia tecau US Open 2015