x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Wimbledon: Simona Halep joacă în turul trei împotriva Belindei Bencic (17 ani). "Cred că am o şansă să o înving şi vreau cu adevărat să câştig", declară tânăra jucătoare

Wimbledon: Simona Halep joacă în turul trei împotriva Belindei Bencic (17 ani). "Cred că am o şansă să o înving şi vreau cu adevărat să câştig", declară tânăra jucătoare

28 Iun 2014   •   10:10
Wimbledon: Simona Halep joacă în turul trei împotriva Belindei Bencic (17 ani).  "Cred că am o şansă să o înving şi vreau cu adevărat să câştig", declară tânăra jucătoare

Simona Halep s-a calificat în turul al treilea al turneului de la Wimbledon după o victorie în trei seturi împotriva jucătoarei Lesia Ţurenko (Ucraina): 6-3, 4-6, 6-4.
În această fază a turneului Halep o va întâlni pe elveţianca Belinda Bencic, campioană de anul trecut, la junioare, la Wimblendon şi la Roland Garros, care se prezintă extrem de optimistă şi de încrezătoare în propriile forţe.

Clasată pe locul 71 WTA în acest moment, Bencic este considerată noua Martina Hingis a tenisului mondial, fiind antrenată şo de mama fostei campioane elveţiene, Melanie Molitor.
Bencic a ajuns în turul trei după ce a eliminat-o pe americanca Victoria Duval, cea care o învinsese în primul tur pe Sorana Cârstea.

Bencic se află acum în faţa unui moment decisiv în cariera sa, cel care o poate duce în a doua săptămână a turneului de senioare. "Nu ştiu dacă progresul meu rapid este sau nu o surpriză. Sunt foarte fericită că am putut să intru direct pe tabloul principal aici, după ce am câştigat anul trecut la junioare", a declarat ea la Wimbledon.

Elveţianca este entuziasmată de meciul cu Simona Halep şi este încrezătoare în propriile forţe: "Ea a jucat finala la French Open şi e favorită trei aici, aşa că sunt pur şi simplu fericită să joc cu ea. O să ies pe teren şi cred că am o şansă să o înving şi vreau cu adevărat să câştig. Aşa că n-o să am nici o presiune, dar voi încerca să dau ce am mai bun şi să lupt".

×