x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Spre o noapte fericita

Spre o noapte fericita

29 Sep 2004   •   00:00

Joi seara, dupa 1-3 la Belgrad, Dinamo va juca un meci cat un intreg sezon. O eventuala eliminare din Cupa UEFA, in fata vicecampioanei Serbiei, Partizan Belgrad, s-ar adauga parcursului dezolant din campionat si ar echivala cu o adevarata tragedie in Stefan cel Mare.

MIHAI IGIROSANU

AMBITIE. Dupa ce a revenit pe lista marcatorilor lui Dinamo, atacantul Claudiu Niculescu s-a aratat extrem de hotarat: "Este mult mai greu decat anul trecut, cu echipa lui Ahmetov, cand am plecat cu un avantaj de doua goluri. Cred in aceasta calificare, care ar insemna foarte mult pentru fotbalul romanesc, pentru Dinamo si pentru fiecare dintre noi. Alaturi de un public minunat putem avea o noapte fericita. Vreau in grupe!".

SFATURI. Unul dintre cei mai buni cunoscatori ai fotbalului ex-iugoslav, administratorul-delegat al lui Dinamo, Cornel Dinu, a dezvaluit pentru site-ul oficial cum ar trebui sa fie abordat meciul de joi: "Este clar ca nu trebuie sa jucam cu furie, ci cu multa abnegatie si inteligenta. Trebuie sa anulam omogenitatea de recuperare a echipei belgradene pentru a scoate in evidenta ca Partizan poate fi depasita in defensiva".

OPTIMISM. Si antrenorul Ioan Andone a afisat o nota optimista: "Am incredere ca putem reface handicapul si ne putem califica. Sunt convins ca vom marca, dar nu trebuie sa permitem adversarului sa se apropie de poarta".

SECURITATE MAXIMA

Partizan va sosi astazi la ora 12:00, pe Aeroportul "Henri Coanda", delegatia numarand 100 de persoane. In ultimele meciuri de campionat, adversara lui Dinamo a demonstrat un mare apetit ofensiv. Camerunezul Boya si-a regasit eficienta (doua goluri in ultimul meci), Grubjesici a marcat in fiecare partida, iar Radonjici este golgeterul momentului in liga sarba. Suporterii lui Partizan vor sosi cu doua autocare platite de club, dar este de asteptat ca altii sa ajunga la Bucuresti pe cont propriu. In orice caz, securitatea va fi maxima, surse ale jandarmeriei sustinand ca "Grobarii" vor fi supravegheati si monitorizati inca de la intrarea in Romania.
×
Subiecte în articol: sport