x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Spre Valencia, via Italia

Spre Valencia, via Italia

31 Ian 2005   •   00:00

Gruparea din Ghencea a intrat in ultima faza de pregatire pentru meciul din Cupa UEFA cu Valencia.

IONUT PADURARU

AMICALE. Stelistii au decolat ieri dupa-amiaza spre Italia, unde se vor antrena pana pe 14 februarie. In prima parte a stagiului din Peninsula, liderul campionatului va fi cazat langa Napoli, avand programate doua meciuri amicale, pe 3 februarie, cu o echipa inca nedesemnata, si pe 5 februarie, cu Grazer AK. Apoi, ros-albastrii se vor muta la Milano si vor disputa meciul-vedeta al turneului, cu Internazionale, pe 9 februarie, la Como.

RENUNTARE. Lotul pentru Italia este aproape identic cu cel deplasat in Cipru, exceptia fiind Adrian Pitu, lasat acasa deoarece nu mai intra in vederile antrenorului Walter Zenga. Dupa terminarea turneului, stelistii vor pleca direct la Valencia, unde, pe 16 februarie, vor juca partida-tur din 16-imile Cupei UEFA.

ADVERSARI. In ultima partida de campionat, Valencia a terminat la egalitate, pe teren propriu, scor 2-2, cu Athletic Bilbao. Golurile adversarei Stelei din 16-imile Cupei UEFA, care ramane pe locul al treile in Spania, au fost marcate de Mista si de Di Vaio. Antrenorul Claudio Ranieri a folosit in aceasta partida formula: Canizares - Caneira, Marchena, Ayala (’83 Angulo), Moretti - Fiore, Albelda, Baraja, Fabio Aurelio (’46 Mista) - Aimar, Di Vaio.

ACCIDENTARE. Fundasul Valenciei, Roberto Ayala, ar putea fi indisponibil intre doua si trei saptamani, dupa ce a suferit o fractura la o coasta in timpul meciului cu Athletic Bilbao. Ayala, accidentat in timpul Jocurilor Olimpice de la Atena, revenise pe teren in urma cu doar doua saptamani.

CADOU
Deoarece cererea pentru calendarele tiparite de Clubul Sportiv al Armatei Steaua a fost mult mai mare decat se putea tipari, oficialii militari au decis sa faca disponibil calendarul din acest an si in format electronic. Initial, actiunea a pornit din dorinta de a face un cadou militarilor romani aflati in Irak, Bosnia, Kosovo si Afghanistan, care in anul 2004 i-au sustinut pe stelistii participanti la Jocurile Olimpice de la Atena, trimitandu-le fotografii si mesaje de incurajare. Astfel, calendarul Steaua 2005 poate fi descarcat gratuit de pe pagina web a Ministerului Apararii Nationale (www.mapn.ro/download). Din paginile calendarului nu lipsesc campionii olimpici de la Atena: inotatoarea Camelia Potec, gimnastele Alexandra Eremia si Silvia Stroescu, precum si canotoarea Aurica Barascu.
×
Subiecte în articol: sport