x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Start cu dreptul spre "Europene"

Start cu dreptul spre "Europene"

10 Sep 2004   •   00:00
Start cu dreptul spre "Europene"

Reprezentativa de baschet feminin a Romaniei a debutat cu dreptul in grupa de calificare la Campionatul European care va fi gazduit anul viitor de Turcia. Fetele noastre au invins Germania cu scorul de 54-51 (25-22).

SORIN ANGHEL

Antrenorul Ioan Valerian s-a declarat nemultumit de evolutia din atac, apreciind ca jocul Monicai Brosovszky a facut diferenta. "A fost extrem de greu. Echipa Germaniei este foarte puternica si foarte bine pregatita fizic. Noi am jucat binisor in aparare, insa foarte slab in atac. Trebuie sa ne gandim ce facem in partidele urmatoare cu atacul, pentru ca mingiile ajung foarte greu la pivoti. Sper sa batem tot acasa si sa invingem in deplasare Israelul", a spus tehnicianul.

Cea mai buna jucatoare a Romaniei a fost Monica Brosovszky. "A fost o seara minunata. Multumesc pu-blicului targovistean, care a fost al saselea jucator pentru noi. Orice inceput este foarte greu, insa fetele au fost extraordinare. Fara ele alaturi nu as fi reusit o evolutie atat de buna. Sper sa crestem in forma si sa castigam tot ce se poate pe teren propriu", a precizat baschetbalista. Urmatorul meci al Romaniei va avea loc sambata, in deplasare, contra Belgiei.

ROMANIA - GERMANIA 54-51

Antrenorul echipei Romaniei, Ioan Valerian, a folosit pe parcursul meciului urmatoarele jucatoare: Ancuta Stoenescu, Annemaria Partu, Ildiko Vass, Erszebet Ambrus, Larisa Toma, Bianca Vescan, Monica Brosovszky, Corina Istratescu, Andra Mandache, Florina Pescalau, Bianca Dragus, Cristina Ciocan. Pentru Romania cele mai multe puncte au fost inscrise de Brosovszky (18), Stoenescu si Pescalau (cate 11). Pentru meciul cu Belgia, Valerian va opera doua schimbari.

×
Subiecte în articol: sport